Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Voittajan on helppo hymyillä!

Olemme koko kesän ihastelleet miten upea ja onnistunut Lounatuuli 13 ja 15 on. Nyt sen on huomannut muutkin. Messuvierailta olemme saaneet paljon positiivista palautetta, ja viime viikon perjantaina kohteemme palkittiin Asuntomessujen mallitalona!

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry valitsee vuosittain Asuntomessujen mallitalon ja tänä vuonna valinta osui meihin. RKL:n tuomariston valintakriteereinä ovat perinteisesti korostuneet rakentamisen laatu ja rakennusprosessin moitteettomuus, tänä vuonna kriteereinä oli myös se, että Asuntomessujen teemat oli huomioitu. Naantalin Asuntomessujen teemoja ovat luonnon kunnioitus, aurinkoenergia, koti saaressa sekä onnellisuus.

– Hieno kokonaisuus on onnistunut joka tavalla: modernit lämmitys- ja jäähdytystavat, aurinkoenergian tehokas hyödyntäminen ja akkuvarastointi. Samaan aikaan ei ole tingitty yhtään itse rakentamisen laadusta – tämä kaikki siitä huolimatta, että kyseessä on säädelty Ara-kohde, toteaa perusteluissaan RKL:n puheenjohtaja Jukka Lintunen.

Hyvä me! Ja kiitos erinomaisesta työstä Turun Teollisuuden Rakentajat sekä muut yhteistyökumppanimme!  

Lue lisää tästä.