Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Lohjan vuoden 2021 ja Naantalin 2022 asuntomessujen valmisteluistamme. Välillä muistelemme myös jo koettuja messuja.

Blogia kirjoittaa TA:n messutiimi ja aika ajoin myös yhteistyökumppanimme


Lohjalla messuvalmistelut ja rakentaminen jatkuvat vauhdikkaasti

Asuntomessualueen rakentuminen etenee hyvin Lohjan Hiidensalmella. Monissa kohteissa on edetty jo sisätöihin ja aivan viimeisimpänäkin mukaan lähteneet kohteet ovat saaneet rakennusluvan. Myös ympäristön rakentaminen etenee: puistossa on asennettu siirtonurmea sekä tehty kiveyksiä ja niittypohjia. Messutoimintoihin liittyviä alueita, kuten pysäköinti- ja näyttelypaikkoja valmistellaan ja rakennetaan.

Oman messutalommekin rakentaminen on edennyt kovaa vauhtia. Tällä hetkellä asuntojen väliseinät alkavat olla paikallaan ja lattioiden tasoitukset alkavat. Julkisivumuuraus on edennyt jo pitkälle, nyt työn alla on lännen puoleinen seinä.

Samaan aikaan kun messutalo valmistuu, teemme jo esittelyasuntojen sisustussuunnittelua, mietimme messujen aikaisia kulkureittejä ja heti alkuvuodesta alkaa messutyöntekijöiden haku! Jos kesätyö asuntomessujen esittelijänä kiinnostaa, kannattaa olla kuulolla. Kesätöiden haun alkamisesta ilmoitamme sivulla ta.fi/rekrytointi.

Ihanaa joulun aikaa kaikille!

Toivoo,

TA:n messutiimi