Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Vieraskynä: Snugg sisustaa messukolmiomme rouhean kotoisasti

Lohjan asuntomessuilla meillä on esittelyssä kaksi asuntoa talon ylimmästä kerroksesta; kaksio ja kolmio. Esittelyasuntoihin on valittu erilaiset pintamateriaalit ja ne viimeistellään tyylikkäästi sisustaen. Olemme saaneet mahtavat sisustuskumppanit ja yhdessä heidän kanssaan lopputuloksesta tulee aivan huikea. Kaksion kalustuksen toteutamme yhdessä Snuggin Hanna Gerritsin kanssa. 

Lue alta mikä Snugg on ja fiilistele mitä tyyliä messukoti tulee edustamaan. 

Joskus parhaat ideat löytyvät läheltä – toisinaan pitää mennä kauemmas. Me sisustus- ja  huonekalukauppa Snuggilla menemme siihen puoleen väliin. Hyppäämme pohjolan yli, mutta emme mene liian pitkälle. Erityisesti rakastamme hollantilaista ja tanskalaista sisustustyyliä. Mikä meininki! Rentoa otetta elämään ja sisustamiseen. Pieniä sisustustaloja ja puolihulluja taiteilijoita niin pikku kylissä kuin isommissa Dameissa. Nappaamme valikoimaamme ne helmet, joista satumme tykkäämään juuri siinä hetkessä. Aina laatua vaalien, mutta tunnetta pelissä!

Snuggin visiona on kotoistaa suomalaisia koteja. Jo pienillä muutoksilla voi tuoda kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Nurkan takaa voi paljastua mielenkiintoinen kaluste tai erikoinen valaisin tai värikäs seinä. Mikä ilostuttaakaan enemmän kuin yllätykset ympärillämme! Me pyrimme löytämään ratkaisuja, joilla tuomme koteihin vähän lisää kotia. Olemme palveleva verkkokauppa. Se tarkoittaa sitä, että olemme aina valmiina joko verkossa tai paikanpäällä auttamaan asiakkaidemme sisustushaasteissa.

Kun jokainen kulma tai pinta ei ole ihan viivasuora, sitä ihminen keskittyy nauttimaan elämästä. Lohjan messukotiin halusimme luoda sen asukkaille rouhean lämminhenkisen kotipesän, jonne on aina hyvä palata maailman meriltä. Tule katsomaan, onnistuimmeko siinä!