Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Vieraskynä: Jean Vernet tuo messuasuntoon värien loistetta

Toisen messuasuntomme sisutuksen toteutamme yhteistyössä persoonallisen ja värikkään Jean Vernetin kanssa. Annetaan Vernetin Annan ja Jaanan kertoa vähän itsestään:

Vieraskynä: Jean Vernet – ihanuuksien ihmemaa

Oletko jo käynyt Jean Vernetissä? Ihana (joo, omakehu kannattaa) kivijalkaliikkeemme löytyy Mariankatu 20, Helsingin Kruununhaasta. Sekä tietysti myös Vernet-fi-sivustolta.

Jean Vernet on 2008 perustettu huonekalujen ja sisustustarvikkeiden maahantuoja ja myyjä. Kaikki huonekalumme valmistetaan Euroopassa, eikä näitä saa muualta Suomesta. Tyylimme on eurooppalainen, värikäs, yksilöllinen ja laadukas. Meiltä saa kaikkea kotiin – sohvia, mekanismituoleja, nojatuoleja, ruokapöytiä, vitriinejä, vaatekaappeja, sängynpäätyjä….

Helsinki

Liikkeessämme hyörii Anna, Pia ja Jaana. Pia on ollut jo vuosia Jean Vernetin vahvistuksena. Upean tyylitajun omaava Pia tekee myös sisustussuunnitelmia. Anna ja Jaana hyppäsivät mukaan kaksi vuotta sitten pyörittämään yritystä.

Yhteistyö TA-Yhtiöiden kanssa on meille upea mahdollisuus, sillä olemme pieni, yksityinen sekä suomalainen yritys. Saimme sisustettavaksemme ihanan kaksion – tästä kauniista asunnosta on upea järvinäköala, ja kattopuutarha vieressä kruunaa tunnelman. Tuomme yhdessä näytteille näyttävästi, kodikkaasti sekä yksilöllisesti sisustetun kaksion.

Suunnitelma on jo pitkällä, ja osa kalusteista on jo saapunut maahan. Emme malta odottaa, mitä olemme yhdessä TA-Yhtiöiden kanssa saaneet aikaan. Jean Vernetin löydät myös netistä ja voit seurata meitä tietysti myös Facebookissa ja Instassa, jossa myös voit seurata tilanteen etenemistä.

Muista tulla katsomaan meitä Lohjalle! Nähdään!

Klee sohva