Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Messuvalmistelut täydessä vauhdissa!

Tässä vaiheessa rakennus- ja messuprojektia alkaa jo iskeä epätoivo – valmistuuko tämä ajoissa, onko kaikki muistettu, mitä jos….

biolan edited

 

Lohjan asuntomessuihin on kaksi kuukautta aikaa, mutta messukohteet pitäisi saada viikossa näyttävään kuntoon, sillä viralliset messuluettelot kuvataan jo ensi viikolla. Sahapiha 6:n työmaalla onkin viime aikoina käynyt kova kuhina. Työmaa on vielä täydessä vauhdissa ja samaan aikaan me, TA:n messutiimi, sekä pääyhteistyökumppaniemme Jean Vernet ja Snugg olemme kalustaneet messuasuntoja.

ryhmäkuva edited

 

Rakennusurakan loppusuoralla homma etenee ihan silmissä. Alkuviikosta kaikista 34 asunnosta puuttui vielä ovet ja kodinkoneet, autokatosten maksaruohokatto oli istuttamatta ja kattoterassilla ei ollut kaiteita väliaikaisten kaiteiden vaihtuessa lopullisiin.

kasaus edited

 

Nyt perjantaina kaikki tuo ja tuhat muuta asiaa on valmistunut. Myös esittelyasuntoihimme on ilmestynyt sänkyä, pöytää ja sohvaa. Ensi viikolla viimeistellään asuntojen sisustusta ja istutetaan kasveja kattopuutarhalle, kyllä tämä vielä valmiiksi tulee!

taulu edited