Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Kurkistus messukohteisiimme – esittelyssä Seilori, Colori ja Sahapihan huippu

Kesän Asuntomessut lähestyvät kovaa vauhtia ja media pääsi tällä viikolla jo piipahtamaan messutalossamme. Esittelykohteemme alkavat jo olla viimeistä silausta vaille valmiina.


Kohteemme ovat messureitillä numerot 22, 23 ja 24. Kaikki löytyvät kerrostalomme ylimmästä kerroksesta, mutta ylös pääsee helposti hissillä.


Kohde 22 TA-Asumisoikeus Oy / Seilori

Seilori on tilava kolmio, joka on suunniteltu isän ja teini-ikäisen pojan kodiksi. Sisustus on nimensä mukaisesti merihenkinen ja upeana yksityiskohtana asunnosta löytyy tulevan asukkaan näyttäviä meriantiikkiesineitä sekä Snuggin kierrätyspuusta valmistettuja huonekaluja.

 

Kohde 23 TA-Asumisoikeus Oy / Colori


Colori on värikkäästi sisustettu kompakti kaksio, joka on suunniteltu yhden aikuisen kodiksi. Pieneen asuntoon lisätilaa tuo iso lasitettu parveke. Sisustuksen katseenvangitsijana on upea ja muhkea Helsinki – nojatuoli Jean Vernetin mallistosta.


Kohde 24 TA-Asumisoikeus Oy / Sahapihan huippu

Sahapihan huippu on nimensä veroinen messukohde, joka käsittää tilavan talosaunan sekä upean kattoterassin oleskelualueineen sekä istutuslaatikoineen. TA:n oma puuseppä Johannes Simonen on tehnyt käsityönä 34 tilavaa istustuslaatikkoa, johon TA:n vihertiimi Iiro Mäkelän ja Jonas Finnilän johdolla on loihtinut näyttävät istutukset. Jatkossa laatikot tulevat olemaan talon asukkaiden käytössä.

 


Talosaunasta on näkymät Lohjanjärvellle ja saunan jälkeen pääsee vilvoittelemaan terassin riipputuoleihin, jotka nekin ovat Simosen käsityötä. Terassilla on myös grilli sekä ruokailuryhmät, joten talon asukkaiden elämä voi luontevasti jatkua myös yhteisissä tiloissa.

Katso lisää uusimmasta messuvideostamme! Videon löydät täältä.