Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Vieraskynä: Ylelliset silkkilakanat viimeistelevät Seilorin sisustuksen

Lohjan Asuntomessujen messukohde numero 23 TA-Asumisoikeus Oy:n Seilori on suunniteltu kahdelle laatua ja tyylikkyyttä arvostavalle asukkaalle. Upean kalustuksen viimeinen silaus ovat AmCollectionsin upeat silkkilakanat. Annetaan AmCollectionsin Annukan kertoa lisää!

 

Lomailin joitakin vuosia sitten toukokuun alussa Caprin saarella. Kesään ja turistikauteen valmistautuminen näkyi ja jopa kuului kaikkialla. Sitä vasaroiden pauketta ja iloista puheensorinaa! Saarella vallitsi iloinen, odottava tunnelma, ikään kuin kaikki asukkaat valmistautuisivat suureen juhlaan.

Messualueelle 11.5

Kun saavuin Lohjan asuntomessualueelle ensimmäisen kerran 11.5. oli tunnelma samankaltainen kuin Caprilla. Työntouhusta, kiireestä ja takaiskuista huolimatta ilmassa väreili odotusta, iloa ja tuntui kuin kaikki osalliset jakaisivat saman tunteen. Päämäärän oli kaikilla kirkkaana mielessä: nyt tehdään asuntomessuja, Suomen suurimpia messuja. On ollut todella mukava päästä tähän joukkoon ja tunnelmaan!

TA-yhtiöt valitsi yritykseni AMCollections malliston vuodevaatteet huoneistoon, johon tarinan mukaan muuttavat merenkulkijaisä poikansa kanssa.  Joku voi jäädä miettimään sitä, että miksi on valittu silkkivuodevaatteet. Tämä saattaa tuntua erikoiselta, onhan kyseessä merimies. Useinhan hänen ammattikuntaansa pidetään jäyhänä, ei lainkaan hienostelua tai luksusta hakevana. Sen lisäksi silkki mielletään luksukseksi, mitä se tavallaan onkin, mutta ennen kaikkea silkki on terveysvaikutteinen, helppohoitoinen ja kiistattomasti kestävin vuodevaatemateriaali.

 

 Pojan huoneeseen valittiin mustat lakanat, Anu Vähäkallio riisui maskinsa kuvausta varten

Siksipä tämän TA-kodin vuodevaatevalinnat perustuvat käytännöllisyyteen.

•    Silkkivanutäytteiset peitot ovat vastenmielinen kasvualusta pölypunkeille, ja homeelle. Silkki on luonnostaan allergisoimaton materiaali.

•    Silkkipeitot hengittävät, ne eivät varastoi ihmisestä irtoavaa lämpöä ja palauta sitä takaisin, jolloin levollista yöunta eivät katkaise lämmöstä johtuvat keskeytykset: on kuuma peitto pois päältä, on kylmä peitto päälle. 

 

•    Silkkilakanat ovat helppohoitoiset, aamulla pesu ja illalla takaisin vuoteeseen. Silitystä ne eivät kaipaa, koska silkin kuitu ei aukene pesussa eivätkä siksi pölyä. Lisäksi silkki niin sanotusti oikaisee itse itsensä. 

 

Pojan huone

•    Päiväpeitteitä ei tarvita, koska silkki ei kerää pölyä. Näin vuode tuulettuu.

 

Isän makuuhuone

•    Silkin sisältämät aminohapot ja proteiinit hengittävät ihon ja hiuksien tahtiin hoitaen ja auttaen niitä säilyttämään kosteustasapainonsa.

•    Oikein hoidettuna silkkivuodevaatteet kestävät vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Tervetuloa tutustumaan tähän persoonallisesti sisustettuun TA- kotiin!

Lisätietoa vuodevaatteista löytyy sivustoltamme osoitteessa www.amcollections.fi
Vastaan myös mielelläni kysymyksiin, joita voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

-Annukka Merikallio