Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Naantalin asuntomessujen oheiskohteen hakuaika on nyt!

Meillä on Naantalin kesän 2022 asuntomessuilla peräti kaksi messukohdetta: vuokrarivitalo Lounatuulessa sekä messujen oheiskohteena asumisoikeuskerrostalo keskustassa osoitteessa Tuulensuunkatu 27.

Messujen oheiskohteeseen pääsee tutustumaan messujen aikaan myös ilman messulippua. Varsinainen messualue sijaitsee upealla Luonnonmaan saarella jonkin matkan päässä keskustasta. Messuvierailun aikana kannattaa ehdottomasti pistäytyä myös Naantalin keskustassa ja tulla tutustua samalla upeisiin asumisoikeusasuntoihimme.
Viisikerroksinen kerrostalo rakentuu Asunto Oy Naantalin Victorian viereen uudistuvaan keskustakortteliin. Muuten betonirunkoinen kerrostalo on verhoiltu puulla toisesta kerroksesta lähtien – talo varmasti erottuu muista taloista!Talossa on kaikkiaan 22 asuntoa eri elämäntilanteisiin. Valinnan varaa löytyy erikokoisista kaksioista ja kolmioista aina neljän huoneen asuntoihin, neliömäärät vaihtelevat 51,5 m² ja 79 m² välillä. Jokaisessa asunnossa on oma lasitettu parveke sekä tilava erillinen eteinen. Näissä saunattomissa asunnoissa neliöt on otettu kokonaan asuinkäyttöön. Lämmitys hoituu vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän avulla, joten ikkunoiden alla ei ole ollenkaan pattereita. Tällöin koko asunto on vapaasti sisustettavissa.

Asunnot sijoittuvat toisesta kerroksesta ylöspäin. Pohjakerroksessa on kaksi liiketilaa, jätehuone, ulkoiluvälinevarastot sekä asuntokohtaiset irtainvarastot.

Asukkaiden käytössä on vehreä oma piha ensimmäisen kerroksen katolla, jonne on käynti porrashuoneesta. Pihakannelle tulee viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön ja niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi viljelykursseilla. Pihalla on mahdollista järjestää muutakin toimintaa, kuten jumppatuokioita. Talon viereen takapihalle tulee kaupungin rakennuttama Asemapäällikön puisto, jossa lapset pääsevät leikkimään.

Talon ylimpään kerrokseen tulee upeat saunatilat. Suihkutilasta ja saunatuvasta pääsee vilvoittelemaan katetulle terassille. Saunatuvan yhteyteen tulee lisäksi asukkaille yhteiskäyttöön kasvihuone. Talon katolla on aurinkopaneeleita tuottamassa energiaa kiinteistön käyttöön.Autopistokepaikat sijaitsevat viereisellä tontilla. Osa paikoista tullaan todennäköisesti varustamaan sähköautojen hidaslatausmahdollisuudella.

Kaikki tärkeät palvelut löytyvät aivan käden ulottuvilta. Lähes talon vieressä on ruokakauppa, apteekki sekä terveyskeskus. Isommat ruokakaupat ovat muutaman sadan metrin päässä. Naantalin tori, upea vanha kaupunki sekä merenranta ovat alle kilometrin kävelymatkan säteellä. Liikunnasta pitävälle läheltä löytyy niin liikunta- kuin jäähalli, kuntorata sekä tenniskenttä ja uimarantoja. Naantalin kylpylä ja Muumimaailma ovat myös lähellä. Kaupungissa on hyvät kulkuyhteydet: läheltä löytyy uusi bussiterminaali sekä taksiasema. Turun keskustaan on vain viidentoista minuutin matka ja Raisioon ajaa noin kymmenessä minuutissa.


Tutustu tarkemmin eri asuntotyyppeihin ja hae nyt! Näitä asuntoja on kyselty jo paljon!