Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Huvila ja Huussi Asuntomessuilla – näe Lohjan messutalomme telkkarissa!

Ihan vielä ei tarvitse lopettaa Lohjan Asuntomessujen fiilistelyä, sillä nyt messut avautuvat vieläkin suuremmalle yleisölle television välityksellä! 

Olemme mukana Huvila & Huussissa, jossa kurkistetaan messukoteihin Lohjalla neljässä erikoisjaksossa. Jaksot ovat katsottavissa 6.9. alkaen sekä Nelosella että Ruudussa. Ensimmäiset kaksi jaksoa saavat ensiesityksensä 6.9. klo 20 alkaen, jolloin tutustutaan perheille suunniteltuihin taloihin sekä koteihin, joissa on uniikkeja ratkaisuja.

 

 

Seuraavalla viikolla, 13.9. on meidän vuoromme! Kello 20.00 alkavassa jaksossa esitellään erityisesti aikuisten tarpeisiin suunniteltuihin koteihin ja heti sen jälkeen alkavassa viimeisessä jaksossa nähdään koteja, jotka mukautuvat eri elämäntilanteisiin.

 

 

Viimeisessä jaksossa nähdäänkin, miten hyvin asumisoikeusasunto sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja päästään ihailemaan Sahapihan huipun kattoterassia ja yhteissaunaa. Ohjelma on kuvattu kesäkuussa ennen messujen alkua, joten valitettavasti kattoterassimme istutukset eivät vielä tässä vaiheessa ole päässeet täyteen loistoonsa.

 

 

Käy katsomassa pieni ennakkomaistiainen Huvila & Huussi Asuntomessuilla jaksosta, jossa TA:n asumisoikeuskohteita esitellään.

 

Muistathan, että myös virtuaaliset Asuntomessut ovat avoinna ja virtuaalimessuilla näet kaikki kolme messukohdettamme Seilorin, Colorin ja Sahapihan huipun. Virtuaalimessuille pääset täältä.