Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Yhteistyömme saa jatkoa! Jean Vernet sisustaa yhden Naantalin messuasuntomme

Lohjan messuilla nähtiin upea Colori ja nyt samaa väriloistoa on luvassa lisää, kun saamme jälleen Jean Vernetin yhteistyökumppaniksemme tuleville messuille. Tällä kertaa Jean Vernetin huonekaluja nähdään Lounatuulen Auringoksi nimittämässämme rivitaloneliössä. Kaksikerroksiseen huoneistoon mahtuu vaikka mitä ihanuuksia, joten tätä kohdetta ei kannata tulevilla messuilla missata.


Jean Vernet on 2008 perustettu huonekalujen ja sisustustarvikkeiden maahantuoja ja myyjä. - Kaikki huonekalumme valmistetaan Euroopassa, eikä näitä saa muualta Suomesta. Tyylimme on eurooppalainen, värikäs, yksilöllinen ja laadukas. Meiltä saa kaikkea kotiin – sohvia, mekanismituoleja, nojatuoleja, ruokapöytiä, vitriinejä, vaatekaappeja, sängynpäätyjä, Jean Vernetin Anna ja Jaana kertoivat jo viime keväänä.


Viime kesän messujen jälkeen Jean Vernetin toiminta on laajentunut ja heille on avautunut toinenkin kivijalkamyymälä uusitun nettikaupan lisäksi. Valikoimaa on niin paljon, että tulevilla messuilla nähdään varmasti paljoin uusia ihanuuksia. Tämän jutun kuvien kautta pääset vielä ihailemaan Lohjan Sahapihan Coloria!


Jean Vernetin löydät netistä osoitteesta www.vernet.fi sekä Helsingistä osoitteista Mariankatu 20 ja Korkeavuorenkatu 6.