Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Kangasala, Suorama,
Aakkulantie 29

Sinisten vesien, aurinkoisten harjujen ja kauniiden maalaismaisemien halkomaan Kangasalaan on suunnitteilla 4-kerroksinen 34 asunnon kerrostalo. Asumisoikeustalo rakennetaan Suoramalle, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen läheisyyteen. Aakkulantie 29:ään tulee erikokoisia huoneistoja kompaktista 37 m²:n yksiöstä 83 m²:n neljän huoneen perheasuntoon. Alueella sijaitsee päivittäistavarakauppoja, päiväkoti ja alakoulu sekä runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kangasalan keskustaan on matkaa kolme kilometriä ja Tampereen keskustaan 15 kilometriä.

Asuntoihin tulee laminaattilattiat, kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jää-pakastinkaappi, isommissa huoneistoissa jopa kaksi. Osassa huoneistoja on oma sauna. Nopeilla varaajilla on mahdollisuus vaikuttaa asuntonsa materiaalivalintoihin.

Asunnot tulevat hakuun loppukesällä 2017 ja niiden arvioitu valmistumisaika on lokakuussa 2018.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat tiedon, kun asuntoihin voi hakea. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 61.4701, 24.0124