Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Espoo, Kauklahti,
Fickenkuja 2 ja 4

Luonnonläheiselle Bassenkylän alueelle Kauklahteen on suunnitteilla luhti- ja rivitaloasuntoja. Osoitteeseen Fickenkuja 2 ja 4 tulee 20 luhtitaloasuntoa ja 6 rivitaloasuntoa. Asuntoja on kaksioista neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 47,5 – 99,0 m². Kaikissa asunnoissa on omat saunat. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat.

Pientalovaltainen Bassenkylä sijaitsee lähellä viihtyisän Kauklahden keskustaa. Käytettävissä on Kauklahden keskustan palvelut ja lähellä on niin koulut, päiväkodit kuin kirjastokin. Lisää palveluita, esimerkiksi kauppakeskus Entresse Espoon keskuksessa noin 5 km:n päässä. Lähellä on myös monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten Espoon Kartanon ratsastuskoulu, Palolammen pururata sekä urheilukenttiä ja kuntosali. Kauklahden juna-asemalle on vartin kävelymatka. Junalla pääsee Helsingin keskustaan 30 minuutissa.

Asunnot tulevat hakuun vuoden 2017 aikana ja niiden arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2019.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 60.1978, 24.6053