Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Espoo, Kauklahti,
Bassenraitti 2

Kauklahden Bassenkylän pientalovaltainen asuinalue on rauhallista ja luonnonläheistä seutua. Alueelle on suunnitteilla 18 uutta paritaloasuntoa. Osoitteeseen Bassenraitti 2 rakennetaan viihtyisiä asuntoja, jotka ovat yhtä lukuun ottamatta kahdessa tasossa. Valtaosa asunnoista on neljän huoneen perheasuntoja, joissa on alakerrassa oma terassi ja yläkerrassa parveke. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Lähes kaikissa asunnoissa on omat saunat.

Bassenkylä sijaitsee lähellä viihtyisän Kauklahden keskustaa. Käytettävissä on Kauklahden keskustan palvelut ja lähellä on niin koulut, päiväkodit kuin kirjastokin. Lisää palveluita, esimerkiksi kauppakeskus Entresse Espoon keskuksessa noin 5 km:n päässä. Lähellä on myös monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten Espoon Kartanon ratsastuskoulu, Palolammen pururata sekä urheilukenttiä ja kuntosali. Kauklahden juna-asemalle on vartin kävelymatka. Junalla pääsee Helsingin keskustaan 30 minuutissa.

Asunnot tulevat hakuun vuoden 2017 aikana ja niiden arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2019.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 60.1968, 24.6057