Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Siilinjärvi, Keskusta,
Peltotie 2

Siilinjärven keskustan tuntumaan on suunnitteilla 4-kerroksinen 33 asunnon kerrostalo. Asumisoikeustalo rakennetaan Siilinjärven keskustan läheisyyteen, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärelle. Peltotie 2:een tulee erikokoisia huoneistoja 44,5 m²:n kaksiosta 80 m²:n neljän huoneen perheasuntoon. Alueella sijaitsee ala- sekä yläkoulu, joihin matkaa n. 400 metriä ja uimaranta. Siilinjärven keskustan palveluihin matkaa on n. 1 km.

Talossa on kaksi porrashuonetta, joissa molemmissa hissi. Asuntoihin tulee laminaattilattiat, kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Keittiössä on keraaminen liesi sekä korkea jää-pakastinkaappi, isommissa huoneistoissa kaksi kylmälaitetta. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna.

Asunnot tulevat hakuun lokakuussa 2017. Arvioitu valmistuminen on loppuvuonna 2018.


Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 63.07655, 27.66812