Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Kerava, Kurkela,
Käenkatu 3 ja 5

Keravan keskustan tuntumaan rakennetaan kaksi uutta asumisoikeuskerrostaloa. Osoitteeseen Käenkatu 3 ja 5 rakennettavissa taloissa on kummassakin 35 asuntoa. Käenkadun kerrostalot sijoittuvat hyvälle paikalle luonnon, koulujen ja palveluiden ääreen, vain kilometrin päähän rautatieasemalta.

Valittavana on asuntoja tehokkaista kaksioista tilaviin neljän huoneen asuntoihin. Kaikkia asuntoja yhdistää avaran tilan tuntu ja tehokkaasti käytetyt neliöt. Tilava lasitettu parveke ja asuntojen sälekaihtimet sekä alimman kerroksen asuntojen oma pieni asuntopiha lisäävät asuntojen viihtyisyyttä.

Asuntojen kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on myös allaskaapit valmiina. Vesikiertoinen lattialämmitys takaa tasaisen lämmön laminaattilattioissa. Useimmissa kodeissa on erillinen vaatehuone helpottamassa järjestyksen ylläpitämistä. Neljän huoneen asunnoissa on oma sauna, muiden asukkaiden käytössä on tilava talosauna. Taloyhtiössä on myös pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä kaikille asunnoille oma irtainvarasto. Viihtyisä piha leikki- ja oleskelualueineen on yhteinen Käenkatu 1, 3 ja 5 asukkaiden kanssa. Autopaikat sijaitsevat piha-alueella.

Lähietäisyydellä ovat päiväkoti, koulut ja kaupat. Naapurissa sijaitseva Kerava-Areena on monipuolinen liikuntapaikka koko perheelle ja esim. Pihkaniityn valaistuille laduille ja kuntoilureiteille pääset nopeasti. Keskustassa on lisää liikuntapaikkoja, mm. jäähalli ja uimahalli. Talmaan on matkaa vain parisen kilometriä ja siellä voit joko lasketella tai golfata. Keskustan kävelykadulle, kauppakeskuksiin ja juna-asemalle on kävelymatka. Junamatka Helsinkiin vie alle puoli tuntia ja bussilinjat Vantaalle ja Helsinkiin kulkevat sopivasti parin korttelin päästä.

Toinen asumisoikeuskerrostaloista tulee olemaan täysin savuton.

Asunnot tulevat hakuun keväällä 2018 ja niiden arvioitu valmistumisajankohta on kesä-elokuussa 2019.


Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 60.4136, 25.1077