Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Tulossa hakuun asuntokohde - asumisoikeus

Sipoo, Söderkulla,
Kvartsitie 1

Etelä-Sipoon paikalliskeskukseen Söderkullaan on rakenteilla neljän kerrostalon kokonaisuus, johon tulee kaikkiaan 106 uutta asumisoikeusasuntoa. Jatkuvasti kehittyvässä Söderkullassa koulut, päiväkodit sekä kaupat ovat kävelymatkan päässä kotoa.

Luonnon ääreen, metsän reunalle rakennettavissa asunnoissa on valinnanvaraa niin yksin asuville kuin isommille perheillekin. Pienimmät asunnot ovat kompakteja 33 neliön yksiöitä ja suurimmat 85 neliön saunallisia neljän huoneen asuntoja. Osassa asunnoista on omat saunat ja kaikkien asukkaiden käytettävissä on myös talosauna. Piha-alueelle tulee viihtyisä leikki- ja oleskelupaikka sekä paikoitusalue autoille. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja kylpyhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat. Asumisviihtyvyyttä lisäävät sälekaihtimet ikkunoissa.

Söderkullasta pääsee moottoritietä pitkin nopeasti Helsinkiin ja esimerkiksi lentoasemalle. Bussiyhteydet sekä Sipoon sisällä että Helsinkiin ovat hyvät. Söderkullassa on muun muassa suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit, päivittäistavarakaupat, terveyskeskus, kirjasto ja apteekki. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Lähellä on mm. ulkoilualueita, uimaranta, frisbeegolfrata ja salibandyhalli.

Asumisoikeusasunnot tulevat haettaviksi arviolta alkusyksyllä 2018 ja niiden arvioitu valmistumisajankohta on marraskuun lopulla 2019.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Huomio! Uusien kohteiden osoitteet eivät aina löydy tai ole oikein karttasovelluksista tai navigaattoreista. Tämän kohteen koordinaatit ovat 60.2986, 25.3508