Asumisoikeus

3h+k+s 78,5 m²

Savikiventie 3 01700 Vantaa

Asumisoikeusmaksu 30 881,78 €
Käyttövastike 866,32 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Vantaa - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Vantaa, Kivistö
Osoite Savikiventie 3, 01700 Vantaa
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 78,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Suora sähkölämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde sähkö. Lisälämmönlähde ilmalämpöpumppu. Lämmitys maksettava erikseen.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2003
Asumisoikeusmaksu 30 881,78 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 866,32 €/kk
Lämmityskulut Sähkö kulutuksen mukaan.
Vesimaksu 12,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 14,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Rivitalon päätyuoneisto viehättävällä ja halutulla pientaloalueella.
Oma pikkupiha, varaava takka ja hyvät varastotilat tuovat asumismukavuutta.

Savikiventie 3 on vuonna 2003 valmistunut rivi- ja pienkerrostalokohde Vantaan Kivistössä. Yhtiössä on myös yksi paritalo.

Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja sekä kauppa. Kivistön keskustassa ruokakauppa, ravintoloita, R-kioski ja kampaamoita. Kauppakeskus valmistuu Kivistön aseman vireen arviolla vuonna 2022.

Kivistön keskustassa noin kilometrin päässä Kivistön juna-asema, josta hyvät yhteydet Helsingin ja Lentokentän/Tikkurilan suuntaan.

Asunnoissa on takka sekä ilmalämpöpumppu. Sähkölämmitteisissä kohteissa ilmalämpöpumpulla voidaan säästää jopa 30–50 % vuosittaisista lämmityskustannuksista. Lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena. Lämpimillä ilmoilla sillä voidaan viilentää rakennuksen sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu alentaa myös sisäilman kosteutta, mikä parantaa asumismukavuutta.

Alkup. asomaksu: 21 896,66 € indeksikorotus: 8 985,12 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 1.7.2021 
Katso kartta

Myynti

Piipari Mira-Pauliina
040 922 2424
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Vauhdilla kasvava Kivistö houkuttelee uusia asukkaita

Vantaan Kivistö on nopeasti kasvava kaupunginosa, jossa yhdistyy nykyaikainen urbaani kaupunkielämä ja mielenkiintoinen historia. Alue kehittyy huimaa vauhtia; vuonna 2015 järjestetyt Vantaan Asuntomessut sekä samana vuonna valmistunut kehärata ovat tuoneet alueen kaikkien tietoon.

Lue lisää