Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

2h+kk+s 41,5 m²

Tykkitienkatu 4 ja 6 33300 Tampere

Asumisoikeusmaksu 17 837,51 €
Käyttövastike 449,02 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Rahola
Osoite Tykkitienkatu 4 ja 6, 33300 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kk+s - kaksio
Pinta-ala 41,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2014
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 17 837,51 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 449,02 €/kk
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 18,00 €/kk, Autohallipaikka 35,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa toisen kerroksen koti, jossa on tehokkaasti suunnitellut neliöt. Keittokomero ja olohuone muodostavat valoisan yhtenäisen tilan. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone tuomassa säilytystilaa. Asunnolla on tilava lounaaseen suuntautuva lasitettu parveke ja suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa asuntoon. Oman saunan lämmöstä pääset nauttimaan silloin kun sinulle sopii.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan aikaisintaan toukokuussa, vastaanotto viimeistään 14.6.2019.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin/ kunnan asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Katso asuntotoimien yhteystiedot sekä ohjeet järjestysnumeron ja asumisoikeusasunnon hausta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Vuonna 2014 valmistuneet kerrostalot Tampereen Raholassa. Kohteen lähellä on päiväkoti, alakoulu ja Villilän kauppakeskus. Tesoman monipuoliset palvelut vain muutaman kilometrin päässä. Tesomalta löytyy mm. uimahalli, yläkoulu, kirjasto, apteekki, terveysasema, liikuntakeskus, pankki ja useita kauppoja. Lielahteen ajaa kymmenessä minuutissa ja Tampereen keskustaan vartissa. Hyvät julkiset liikenneyhteydet, lähin pysäkki on aivan talon edessä. Erinomaiset lenkkeilymaastot Pyhäjärven rantamaisemissa.

Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, laatoitetut kylpyhuoneet ja laminaattilattiat.

Kohteessa on sekä lämmityspistokkeellisia ulkopaikkoja että autohallipaikkoja.

Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sekä yhteiset ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuoneet, lastenvaunuvarasto ja pesula sijaitsevat talojen pohjakerroksissa.

Alkup. asomaksu: 16 909,00 € indeksikorotus: 928,51 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Sopimuksen mukaan 

Myynti

Peltola Leena
045 7734 3812
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti