Asumisoikeus­asunto Viisiö | 5h+k+s | 135,0 m²
Örkkiniityntie 2 | Espoo

Asumisoikeusmaksu 70 727 €
Käyttövastike 1 507 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Espoo - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Espoo, Örkkiniitty
Osoite Örkkiniityntie 2, 02970 Espoo
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Erillistalo
Huoneisto 5h+k+s - viisiö
Pinta-ala 135,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2017
Energiatehokkuusluokka C2013
Asumisoikeusmaksu 70 726,95 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 506,96 €/kk
Vesimaksu 16,50 €/hlö/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Upea tilaisuus, harvoin tarjolla!

Vapautumassa uudehko yksitasoinen erillistalo rauhalliselta Kalajärven alueelta. Asunnossa on kauttaaltaan vaaleat materiaalit, jotka sopivat moneen eri sisustustyyliin. Sisustamista helpottaa myös, kun seinillä ei ole putkia eikä pattereita vaan asunnon lämmitysmuotona toimii kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnossa on avara olohuone ja keittiö, jotka ovat avointa tilaa sekä olohuoneesta käynti terassille. Asunnossa on neljä makuuhuonetta ja säilytystilana toimii kaksi erillistä vaatehuonetta. Tilava kylpyhuone ja kodinhoitohuone sekä oma ikkunallinen sauna. Saunasta pääset kodinhoitohuoneen kautta vilvoittelemaan asunnon toiselle terassille. Lisäksi asunnossa on erillis-wc ja kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet. Kesällä 2021 muutostyönä hankittu ilmalämpöpumppu, joka lisää asuinmukavuutta esimerkiksi kuumina kesäpäivinä viilentämällä asunnon sisälämpötilaa.

Rauhalliselle ja luonnonläheiselle Kalajärvelle syksyllä 2017 valmistuneita viihtyisiä asumisoikeusasuntoja. Kohteen erillis- ja paritaloissa on yhteensä 40 tilavaa asuntoa, kooltaan 89-169 neliötä.

Kalajärvi sijaitsee Pohjois-Espoossa omassa rauhassa, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla Vihdintien varrella. Kalajärven keskuksessa, kävelyetäisyydellä Örkkiniityn uusista asunnoista on hyvät päivittäispalvelut kouluineen ja päiväkoteineen. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia on Kalajärvellä runsaasti.

Kaikilla asunnoilla on kaksi autopaikkaa, joista toinen paikka varustettu sähköautolatauksella.

Alkup. asomaksu: 63 270,85 € indeksikorotus: 6 831,10 € muutostyöt: 625,00 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 17.1.2022 
Katso kartta

Myynti

Saroma Nora
040 9222 785
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Rautajärvet ovat yhä vakuuttuneempia asumisoikeusasumisen eduista

Haastattelimme vuosi sitten omistusasunnosta asumisoikeusasuntoon muuttanutta Timo Rautajärveä, joka jo silloin vakuutti löytäneensä unelmiensa asunnon.  Nyt perhe on kasvanut pienellä Dani-koiralla, ja kaikki viihtyvät erinomaisesti.

Lue lisää

Omistusasuntoa etsineet Rautajärvet päätyivät uuteen asumisoikeusasuntoon

Espoolainen Timo Rautajärvi etsi perheineen uutta asuntoa lähes kahden vuoden ajan. Uusi koti löytyi vastavalmistuneesta asumisoikeusasunnosta Kalajärven Örkkiniitystä.

Lue lisää

Sähköauton saa ladattua kätevästi omassa pihassa

Espoon Kalajärven Örkkiniityn asumisoikeusasunnoissa sähköauton saa ladattua kätevästi omasta latauspisteestä. Kaikilla 40 asunnolla on oma sähköautonlatauspiste.

Lue lisää