Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Omistus

Uudiskohde 4h+k+s 131,0 + 6,5  m²

Iirislahdentie 13 G 02230 Espoo

Myyntihinta 845 000,00 € Velaton hinta 845 000,00 €


Kohdesivu Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Espoo, Iirislahti
Osoite Iirislahdentie 13 G, 02230 Espoo
Asumismuoto Omistus
Talotyyppi Erillistalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 131,0 + 6,5 m²
Kerros/kerroksia 1-3
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2018
Myyntihinta 845 000,00 €
Velaton hinta 845 000,00 €
Lisätietoja Asunto Oy Espoon Iirislahdentie sijaitsee arvostetulle pientaloalueelle meren ja palveluiden läheisyydessä osoitteessa Iirislahdentie 13. Kymmenen tilavan erillistalon muodostama taloyhtiö on rakennettu valmiiseen ja vehreään ympäristöön yhteen Espoon halutuimmista alueista. Ainutkertainen mahdollisuus hankkia uusi, moderni koti rantakorttelista!

Asuntoihin on helppo ihastua; tilojen väljyys, toimivuus ja laadukkaat materiaalit miellyttävät vaativampaakin asukasta. Kaikissa asunnoissa on omat saunat sekä varaukset takalle tai jopa kahdelle. Tilavat eteiset, runsaat säilytystilat ja useampi wc helpottavat arjen sujumista. Osassa asunnoista on myös tilavaraus hissille, joten täällä asut myös silloin kun liikkuminen on vaikeampaa.

Iirislahti sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä Ison Omenan kauppakeskuksesta ja Matinkylän metroasemasta. Ison Omenan kauppakeskuksesta löytyy isot marketit, runsaasti erikoisliikkeitä, laaja ravintolamaailma, elokuvateatteri, kirjasto, neuvola, posti, useita pankkeja ja oikeastaan kaikki tarvittavat palvelut. Lähikauppaan on matkaa alle kilometri.

Matinlahden kouluun kävelee viidessä minuutissa turvallisesti ilman suurten teidän ylityksiä. Lähistöllä on useampia sekä suomen- että ruotsinkielisiä päiväkoteja. Ruotsinkielinen koulu, jossa toimii myös lukio, on alle kilometrin päässä. Matinkylään on suunnitteilla myös Suomen suurin lukio, jonka arvioitu valmistuminen on vuonna 2021.

Iirislahti on liikkuvan perheen unelmalähiö. Talot sijaitsevat aivan Matinkylän urheilupuiston vieressä. Alle puolen kilometrin säteellä löytyy niin jäähalli, tenniskentät, kuntokeskus, jalkapallonurmi kuin koripallokentätkin. Koirapuistoon kävelee muutamassa minuutissa.

Espoon upea Rantaraitti alkaa käytännössä omalta takapihalta, joten kävely- ja pyöräilyreittejä on kilometri kaupalla. Kävelyn lomassa on helppo piipahtaa rantakahviloihin ihailemaan merta. Saaristolaivat lähtevät läheisestä Nokkalanniemestä, joten retkeily saaristossa ei voisi olla helpompaa. Venepaikan omallekin veneelle voi saada kotitalon läheisyyteen.

Liikkuva elämäntyyli on otettu huomioon myös asuntojen suunnittelussa. Jokaisella asunnolla on kaksi autopaikkaa, joissa on myös hybridiauton latausmahdollisuus. Harrastusvälineitä mahtuu hyvin säilyttämään tilavissa asunnoissa olevissa varastoissa ja pyykkihuolto on helppoa erillisissä kodinhoitohuoneissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Halttunen Pauliina
040 9222 772
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti