Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+k+s | 71,0 m²
Turku-Viipurintie 59 | Kaarina

Asumisoikeusmaksu 36 639 €
Käyttövastike 779 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kaarina - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kaarina, Raadelma
Osoite Turku-Viipurintie 59, 21500 Kaarina
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 71,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2020
Energiatehokkuusluokka A2018
Asumisoikeusmaksu 36 638,86 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 778,12 €/kk
Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 14,00 €/kk, Autokatospaikka 22,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Yksitasoinen rivitalokolmio viihtyisällä Raadelman alueella. Keittiö yhdistyy näppärästi olohuoneeseen, josta käynti omalle takapihalle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaappitilaa. Lattiat laminaattia, seinät valkoiseksi maalatut. Tilavassa laatoitetussa pesuhuoneessa on myös oma sauna. Taloyhtiöstä löytyy myös oma häkkivarastokoppi ja autolle voi varata joko katos- tai pistokepaikan.

Sisäkuvat ovat kohteen toisesta samanlaisesta asunnosta.

Viihtyisälle Kaarinan Raadelman alueella yksi- ja kaksitasoisia rivitaloasuntoja. Valittavana on asuntoja toimivista kaksioista tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin, kooltaan 48,0- 98,0 m².

Asunnoissa on ajattomat laminaattilattiat ja maalatut seinät. Pesuhuoneet on laatoitettu nykyaikaisilla laatoilla ja kaikista asunnoista löytyy oma sauna. Keittiöiden varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja kaikki ikkunat on varustettu sälekaihtimilla. Jokaisella asunnolla on oma kylmävarasto. Asunnoilla A1-E27 on lämmin irtainvarastokoppi talousrakennuksessa ja F28-F34 on asunnoissa tilava vaatehuone. Asukkaiden on mahdollista varata joko katos- tai pistokepaikka autolle ja pihalle rakennetaan lapsille viihtyisä leikkialue.

Suosiota kasvattava Raadelman alue hurmaa viihtyisyydellä ja hyvällä sijainnilla – uimarannalle on alle kilometrin matka ja lähialueen lehtometsät ovat oivallista lenkkeilymaastoa. Moottoritietä pitkin pääsee vaivattomasti ja nopeasti Turkuun ja Kaarinaan sekä toiseen suuntaan Saloon ja pääkaupunkiseudulle. Alue on rauhallista, eikä siellä ole läpiajoliikennettä.

Turku-Viipurintie 59 on savuton kiinteistö. Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Kohteeseen on jatkuva haku. Kohde on valmistunut elokuussa 2020.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 32 027,66 € indeksikorotus: 4 611,20 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 14.8.2022 
Katso kartta

Myynti

Rantala Mia
040 9225 360
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti