Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 52,5 m²
Konttilukinkatu 15 A, Siivekkeenkatu 1 B | Tampere

Asumisoikeusmaksu 36 386 €
Käyttövastike 670 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Härmälänranta
Osoite Konttilukinkatu 15 A, Siivekkeenkatu 1 B, 33900 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 52,5 m²
Kerros/kerroksia 7
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2020
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 36 385,29 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 669,78 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 55,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa ylimmän seitsemännen kerroksen avara saunallinen kaksio. Huoneiston levyinen lasitettu parveke suuntautuu itään. Viereisen korttelin pysäköintihallista on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus.

Asunto vapautuu 15.11.2022.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: https://asumisoikeushakemus.net/asohakemus/. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Pyhäjärven eteläpuolella Härmälänrannan alueella sijaitsee elokuussa 2020 valmistunut asumisoikeuskerrostalo. Talon postiosoitteet ovat Konttilukinkatu 15 A ja Siivekkeenkatu 1 B. Seitsemänkerroksisessa talossa on asuntoja monenlaiseen elämäntilanteeseen tehokkaista yksiöistä erilaisiin kolmioihin. Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat. Materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäitä ja luovat pohjan monen tyyliselle sisustukselle. Jokaisella asunnolla on parveke ja ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet.

Pohjakerroksesta löytyvät huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Isommassa ulkoiluvälinevarastossa on sisäänkäynnin yhteydessä koira-/kurasuihku. Asukkaiden käytössä on pesuhuone ja kaksi kuivaushuonetta. Korttelin yhteisellä piha-alueella on suojaisa leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat viereisen korttelin parkkihallissa.

Härmälänranta on kiehtova asuinympäristö, jossa yhdistyvät historian havina sekä kaupunkimaisuus ja luonnon läheisyys erinomaisine ulkoilumaastoineen. Härmälänsaaresta löytyy uimaranta ja veneilysatama virkistysalueineen. Alueelle on suunnitteilla myös toinen uimaranta sekä viereiseen kortteliin päiväkoti. Lähikauppa ja kortteliravintola ovat kivenheiton päässä. Härmälän koulu ja Härmälän sekä Partolan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Tampereen keskustaan on matkaa alle kuusi kilometriä. Matkan voi taittaa vaivattomasti bussilla, omalla autolla tai pyöräillen rantaväylää pitkin. Väylää pitkin pyöräilet vaikka koko Pyhäjärven ympäri.

Alkup. asomaksu: 30 427,51 € indeksikorotus: 4 615,78 € muutostyöt: 1 342,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 15.11.2022 
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Omistusasunto vaihtui uuteen ASO-asuntoon 30 vuoden jälkeen

Yli 30 vuoden omistusasumisen jälkeen Matti Helminen muutti vaimonsa kanssa upouuteen asumisoikeustaloon Tampereen Härmälänrantaan. Pikkuhiljaa lähestyvä putkiremontti ja 20 vuotta taloyhtiön hallituksessa saivat kaipaamaan asuntoa, jossa saa vaan asua miettimättä tulevia remontteja.

Lue lisää