Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

3h+k+s 81,0 m²

Ansarikatu 3 20740 Turku

Asumisoikeusmaksu 23 605,37 €
Käyttövastike 757,16 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Turku, Katariina
Osoite Ansarikatu 3, 20740 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 81,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2000
Asumisoikeusmaksu 23 605,37 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 757,16 €/kk
Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 6,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja 2-tasoinen kaunis rivitaloasunto luonnonläheisellä Katariinan alueella. Tässä pienen perheen unelmakodissa on hiljattain uusittu kylpyhuone sekä nykyaikaiset pintamateriaalit vaaleanharmaine laminaattilattioineen ja puhtaanvalkoisine seinäpintoineen. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa ja alakerrassa on vaalea keittiö sekä tilava olohuone. Asumismukavuutta lisäävät WC:t molemmissa kerroksissa. Upea luonto ja meren läheisyys tuovat lisäarvoa asumiselle.

Katariinan luonnonläheisellä ja rauhallisella asuinalueella, osoitteissa Kissankellonkatu 5, Kissankellonkatu 3 ja Ansarikatu 3, sijaitseva kahden pienkerrostalon ja viiden kaksitasoisen rivitalon muodostama asumisoikeuskohde. Lähellä Katariinanlaakson luonnonsuojelualue, merenranta sekä Ispoisten kuntorata. Koivulan liikekeskuksen palvelut noin kilometrin ja Skanssin monipuolinen ostoskeskus vajaan kolmen kilometrin päässä. Keskustaan on matkaa reilut viisi kilometriä, ja sinne on myös hyvät linja-autoyhteydet.

Kerrostaloasunnoilla on huoneistokohtaiset irtainvarastokomerot ja rivitaloilla sisäänkäynnin edessä oma ulkoiluvälinevarasto. Yhteistiloissa on pesulan ja kuivaushuoneen käyttömahdollisuus.

Kohteessa on kaukolämpö ja kaapelitelevisio sekä kuukausimaksuton internetliittymä. Sähkö kulutuksen mukaan. Asukas tekee itse sähkösopimuksen valitsemansa energiayhtiön kanssa.

Alkup. asomaksu: 15 879,29 € indeksikorotus: 7 726,08 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 16.10.2019 

Myynti

Pajamäki Ida
040 922 0296
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti