Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

1h+tupak+s 46,5 m²

Peltolankuja 1-3 33480 Ylöjärvi

Asumisoikeusmaksu 15 174,45 €
Käyttövastike 488,00 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Ylöjärvi - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Ylöjärvi, Asuntila
Osoite Peltolankuja 1-3, 33480 Ylöjärvi
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Luhtitalo
Huoneisto 1h+tupak+s - kaksio
Pinta-ala 46,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2003
Asumisoikeusmaksu 15 174,45 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 488,00 €/kk
Vesimaksu 22,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa viihtyisä yksiö luhtitalosta Ylöjärveltä. Asunto sijaitsee luhtitalon toisessa kerroksessa. Asunnon olohuone ja tupakeittiö luovat avaran ja kotoisan tunnelman. Asumisviihtyvyyttä lisäävät asunnon oma sauna ja parveke, joka suuntautuu länteen.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan, aikaisintaan 25.8.2020. Vastaanotto viimeistään 28.9.2020.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Katso asuntotoimien yhteystiedot ja ohje asumisoikeusasunnon hausta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa https://ta.fi/asohakemus.

Vuonna 2003 valmistunut luhti- ja rivitalokohde Ylöjärvellä luonnonläheisellä Asuntilan alueella vehreiden ulkoilumaastojen äärellä. Peltolankuja 1-3 on sijainniltaan rauhallinen ja samalla keskeinen, sillä aivan kohteen edessä on linja-autopysäkki ja toisella puolella tietä päivittäistavarakauppa. Päiväkoti sijaitsee alle puolen kilometrin päässä. Alakouluun on matkaa alle kilometri, yläkouluunkin vain noin 1,5 km. Tampereen keskustaan pääset omalla autolla 20 minuutissa.

Kohteen asunnot ovat kaksitasoisia rivitaloasuntoja ja yksitasoisia luhtitaloasuntoja.

Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastotilat sijaitsevat ulkorakennuksessa. Rivitaloasuntojen kylmät irtaimistovarastot sijaitsevat asuntojen edessä ja luhtitaloasuntojen kylmät irtaimistovarastot sijaitsevat ulkorakennuksessa, jossa on myös yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

Alkup. asomaksu: 11 073,25 € indeksikorotus: 4 101,20 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 25.08.2020 
Katso kartta

Myynti

Lähetä viesti