Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

1h+tupak+s 46,0 m²

Toukokatu 4 37120 Nokia

Asumisoikeusmaksu 13 751,82 €
Käyttövastike 470,43 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Nokia - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Nokia, Vihola
Osoite Toukokatu 4, 37120 Nokia
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+tupak+s - kaksio
Pinta-ala 46,0 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2003
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 13 751,82 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 470,43 €/kk
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,50 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa 3/5-kerroksen toimivapohjainen koti. Persoonallista ilmettä tuo baarisaareke keittiössä. Olohuoneesta on kulku tilavalle lasitetulle kaakkoon suuntautuvalle parvekkeelle. Lisäarvoa asumiseen tuo oma sauna ja laminaattilattia.

Asunto vapautuu sopimuksen mukaan, vastaanotto viimeistään 14.6.2019.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin/ kunnan asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Katso asuntotoimien yhteystiedot sekä ohjeet järjestysnumeron ja asumisoikeusasunnon hausta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

2003 valmistunut kerrostalo sijaitsee kulkuyhteyksien varrella Pyhäjärven rantamaisemissa. Kohteen välittömässä läheisyydessä mm. alakoulu, päiväkoti ja kylpylä. Lähistöltä löytyy myös yläkoulu. Kävelymatkan päässä Viholan kauppakeskuksen monipuoliset palvelut. Alueella erinomaiset lenkkeilymaastot.

Huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot ja kuivaushuone sijaitsevat talon pohjakerroksessa sekä ulkoiluvälinevarasto talousrakennuksessa.

Alkup. asomaksu: 10 065,41 € indeksikorotus: 3 686,41 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Sopimuksen mukaan 

Myynti

Peltola Leena
045 7734 3812
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti