Asumisoikeus

3h+k+s 76,5 m²

Aakkulantie 17 36220 Kangasala

Asumisoikeusmaksu 28 100,52 €
Käyttövastike 722,69 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kangasala - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Kangasala, Suorama
Osoite Aakkulantie 17, 36220 Kangasala
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 76,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2010
Asumisoikeusmaksu 28 100,52 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 722,69 €/kk
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 10,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 17,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa lapsiperheiden suosimalta alueelta tilava rivitalokolmio. Taloyhtiön sisäpihalle jää turvallinen leikki- ja oleskelualue. Asunnon alakerrassa on avoin keittiö-ruokailutila-olohuone, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Ruokailutilaan mahtuu hyvin kuuden hengen ruokailuryhmä. Makuuhuoneet omassa rauhassaan yläkerrassa. Asumismukavuutta lisää wc molemmissa kerroksissa, ikkunallinen sauna sekä isomman makuuhuoneen ranskalainen parveke. Asunnossa on hyvin säilytystilaa, mm. vaatehuone, lämmin irtaimistovarasto ja erillinen ulkovarasto asunnon edessä. Olohuoneesta käynti etelään suuntautuvalle takapihalle.

Asunto vapautuu 26.2.2021, vastaanotto viimeistään 26.3.2021.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää kunnan asuntotoimesta haettavaa järjestysnumeroa. Kangasalan kaupungin järjestysnumeron voi hakea osoitteessa https://www.kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/asuntoasiat/. Saatuasi järjestysnumeron, voit laittaa meille hakemuksen esim. internetissä osoitteessa www.ta-asumisoikeus.fi/hakemus. Hakemus ei ole voimassa ilman järjestysnumeroa.

Vuonna 2010 valmistuneet viihtyisät kaksitasoiset rivitalot sijaitsevat Kangasalan Suoramalla, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen läheisyydessä. Alueella sijaitsee päivittäistavarakauppoja, päiväkoti ja alakoulu sekä runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kangasalan keskustaan on matkaa kolme kilometriä ja Tampereen keskustaan 15 kilometriä. Asunnoissa on laminaattilattia, sauna, ranskalainen parveke ja piha. Asuntojen yhteydessä on kylmä varastotila ja huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot talousrakennuksessa. Piha-alueella sijaitsee lasten leikkipaikka ja tomutuspisteet.

Alkup. asomaksu: 24 530,00 € indeksikorotus: 3 570,52 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 26.02.2021 
Katso kartta

Myynti

Vuorinen Susanna
040 922 2498
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Huoletonta kerrostaloasumista Kangasalan Suoramalla

Sinisten vesien, aurinkoisten harjujen ja kauniiden maalaismaisemien halkoma Kangasala on oiva asuinpaikka kaikenikäisille. Kangasalla yhdistyvät kehittyvän kaupungin palvelutarjonta sekä maalaisidyllin tuntu.

Lue lisää

Pihatalkoot kokosivat naapurit yhteen Kangasalla

Kangasalan Hakakuja 2:n asumisoikeuskohteessa vietettiin pihatalkoita toukokuun lopulla. Talkoot ovat hyvä keino siistiä piha-alueita ja viettää aikaa naapureiden kanssa.

Lue lisää