Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+k+s | 69,5 m²
Tutkijankatu 1 | Tampere

Asumisoikeusmaksu 32 059 €
Käyttövastike 800 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Hervanta
Osoite Tutkijankatu 1, 33720 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 69,5 m²
Kerros/kerroksia 8
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2015
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 32 058,18 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 799,47 €/kk
Vesimaksu 18,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 25,00 €/kk, Autohallipaikka 34,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Huom! Asunto on tällä hetkellä tarjottuna.

Ylimmän kerroksen (8/8) toimivapohjainen kolmio vapaana Hervannan Tieteenkortteliin vuonna 2015 valmistuneesta talosta. Moderni Tieteenkortteli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kevyen liikenteen väylät ovat kattavat. Hervannan monipuoliset palvelut, Kampusareena, uima- ja jäähalli, Hermia ja Teknillinen yliopisto ovat kävelymatkan päässä. Korttelissä sijaitsee oma lähikauppa.

Asunnon lasitettu parveke suuntaa itään. Asunnon ikkunat ovat pohjoisen ja idän suuntaan.

Asunto vapaa, vastaanotto viimeistään 22.10.2021.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: asumisoikeushakemus.net/asohakemus/hakemus.tee. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: ta.fi/asohakemus.

Tampereen Hervantaan valmistui uusi kerrostalo kesäkuun lopussa 2015. Talo sijaitsee Hervannassa monipuolisten ja kattavien palvelujen läheisyydessä. Tampereen keskustaan on matkaa yhdeksän kilometriä ja kulkuyhteydet ovat hyvät ja toimivat julkisella liikenteellä sekä omalla autolla. Alueella sijaitsee paljon liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä ala- ja yläkoulu ja korkeakouluja, kuten teknillinen yliopisto.

Asuinnoissa on laminaattilattia, laatoitettu kylpyhuone, sauna ja ikkunoissa sälekaihtimet sekä osassa vaatehuone. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on omat terassit ja muissa asunnoissa lasitetut parvekkeet.

Talon alakerrasta löytyy jokaisella asunnolle oma irtaimistovarasto sekä yhteiset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto sekä siisti ja hyvin varusteltu pesula ja kuivaushuone.

Alkup. asomaksu: 30 230,00 € indeksikorotus: 1 828,18 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Myynti

Leimu Sarianne
045 7881 7475
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti