Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+k+s | 75,5 m²
Sulkakuja 6 | Oulu

Asumisoikeusmaksu 21 469 €
Käyttövastike 651 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Oulu - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Oulu, Kaakkuri
Osoite Sulkakuja 6, 90420 Oulu
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Luhtitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 75,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 2001
Energiatehokkuusluokka F2013
Asumisoikeusmaksu 21 468,86 €
Vakuusmaksu 1 kk:n käyttövastiketta/vuokraa vastaava summa
Käyttövastike 650,40 €/kk
Vesimaksu 15,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 9,00 €/kk, Autokatospaikka 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Kaakkurissa heti vapaa valoisa toisen kerroksen kolmio hyvällä pohjaratkaisulla. Olohuoneen puolelta käynti omalle parvekkeelle. Asumismukavuutta lisäävät tunnelmallinen sauna sekä erillinen wc. Makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Asunnossa laminaattilattia. Wc/kylpyhuonetilat on vasta remontoitu. Viehättävä koti kaikkien tarvittavien palveluiden läheisyydessä.

Asumisoikeusasunnon hakeminen edellyttää järjestysnumeroa. Oulun järjestysnumeron voi hakea osoitteesta https://www.asumisoikeushakemus.net. Järjestysnumeron saatuanne voitte jättää meille hakemuksen osoitteessa http://ta.fi/asohakemus.

Sulkakuja 6 on 19 asunnon luhtitalokohde Kaakkurissa. Kohteen asuntoja on yhden huoneen asunnoista, aina isoihin perheasuntoihin 4h+k+s.

Lähin koulu, päiväkoti, kirjasto, terveysasema ja Kaakkurin Citymarket ovat kaikki alle puolen kilometrin etäisyydellä. Lähistöllä on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Kaakkurin Liikuntamaassa on mm. kunto- ja maastopyöräreittejä sekä kuntoportaat. Liikenneyhteydet ovat toimivat niin omalla autolla, pyörällä kuin julkista liikennettä käyttäen.

Alkup. asomaksu: 15 428,55 € indeksikorotus: 6 040,31 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Sopimuksen mukaan 
Katso kartta

Myynti

Nissilä Seija
045 7734 3784
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti