Ennakkomarkkinoinnissa asuntokohde - omistus

Helsinki, Kruunuvuorenranta,
Haakoninlahdenkatu 9

Nyt tarjolla Hitas-asuntoja merellisessä ympäristössä!

Asunto Oy Helsingin Odysseus tarjoaa modernia, oivaltavaa ja tyylikästä kaupunkiasumista parhaimmillaan: loft-henkisiä huoneistoja, kattoterasseja, ranskalaisia parvekkeita ja suloisia viherhuoneita. Odysseus kohoaa upealle paikalle Kruunuvuorenrantaan, laajan puistoalueen ja vehreän korttelipihan läheisyyteen.

Kruunuvuorenrannasta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Bussit kulkevat Kruunuvuorenrannan kautta Herttoniemen metroasemalle, josta matka jatkuu kätevästi kolmeen eri suuntaan. Kruunusillat-hanke alkaa näillä näkymin lähivuosina. Kevyen liikenteen ja raitioreitin siltakokonaisuus tuo Kruunuvuorenrannan merkittävästi lähemmäksi Helsingin sydäntä.

Taloyhtiössä on 57 kaunista huoneistoa, aina yksiöstä lähes 140-neliöisiin tilaviin perheasuntoihin.
Odysseus täyttää niin lapsiperheen tilavaatimukset kuin esteetikon hartaimmat toiveet. Laatu kulkee läpi talon ja heijastuu pienissäkin yksityiskohdissa.

Rakennusten arkkitehtuuri on monimuotoista ja hyödyntää fiksulla tavalla eri tasoja. Esimerkiksi puiston suuntaan avautuvat huoneistot sijoittuvat ympäristöään ylemmäksi, terassoidun istutusalueen suojaan. Näihin kodikkaisiin alakerran kolmioihin pääsee kulkemaan pihaportaita pitkin puiston puolelta. Odysseuksen kruunaa ylimmän kerroksen kuusi parvellista asuntoa, joissa riittää ihastuttavia yksityiskohtia korkeasta olohuoneesta parvikerroksen saunaosastoon vilvoitteluparvekkeineen.

Odysseuksen arvioitu valmistuminen on vuodenvaihteessa 2022/2023.

Hakuaika asuntoihin on 30.11.2020 klo 10 - 21.12.2020 klo 16.

Lisätietoa ja esite: https://ta.fi/odysseusTilaamalla uutiskirjeemme, saat kaikki lisätiedot asunnoista, kun hakuaika alkaa. Uutiskirjeemme tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoa TA:n uudiskohteista, tapahtumista ja eduista.

Tilaa uutiskirje Katso kartta