Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Vuokra

5h+k+s 129,0 m²

Piilipuuntie 12 02250 Espoo

Vuokra 2 050,00€/kk


Täytä asuntohakemus Tulostettava asuntohakemus Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Espoo, Suurpelto
Osoite Piilipuuntie 12, 02250 Espoo
Asumismuoto Vuokra
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 5h+k+s - viisiö
Pinta-ala 129,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2012
Vuokra 2 050,00 €/kk
Vakuusmaksu 4 100,00
Vesimaksu 17,40 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 10,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vuokrattavana ihastuttava rivitalon päätyasunto pidetyltä ja jatkuvasti kehittyvältä Suurpellon alueelta. Asunnossa on toimiva ja valoisa pohjaratkaisu sekä nykyaikaiset pintamateriaalit. Avarasta olohuoneesta on käynti omalle terassille. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa ja yhden makuuhuoneen yhteydessä on suojaisa parveke. Lapsiperheen arjen helpottamiseksi asunnossa on myös erillinen kodinhoitohuone sekä runsaasti säilytystilaa.

Tilavia vuokra-asuntoja Suurpellon uudella asuinalueella Espoon sydämessä. Kohteesta löytyy asuntoja kolmioista aina 175 neliöisiin perhe-asuntoihin asti.

Kaikilla asunnoilla on runsaasti säilytystilaa sekä asunnossa, että varastotilojen muodossa asunnon ulkopuolella. Suojaisalla sisäpihalla on hienot Angry Birds -leikkialueet perheen pienimmille.

Suurpelto on kehittyvä asuinalue keskellä Espoota. Alueella on upeat ulkoilumahdollisuudet ja kulkuyhteydet. Suurpeltoon valmistui syksyllä 2015 Opinmäen oppimiskeskus, jossa toimii Espoo International School, suomenkielinen peruskoulu ja päiväkoti. Lisätietoja alueen kehityksestä sekä alueelle tulevista palveluista löydät osoitteesta www.suurpelto.fi.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Vuokraus

Kankainen Kiira
040 9222 413
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Luonto ja rauhallisuus ovat Suurpellon valtteja

Sanna-Kaisa Hakala ja Valtteri Seraste asuivat vuokralla Helsingin keskustassa, mutta kaipasivat enemmän tilaa ja lähemmäs luontoa. Uusi koti löytyi asumisoikeustalosta Espoon Suurpellosta.

Lue lisää

Suurpelto on kansainvälinen asuinalue Espoon keskuspuiston kyljessä

Suurpelto on luonnonläheinen alue aivan Espoon keskellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Suurpellon omat palvelut ovat parantuneet kauppakeskuksen myötä huimasti ja alueelta pääsee nopeasti esimerkiksi Matinkylän, Tapiolan, Espoon keskuksen tai Leppävaaran palveluiden äärelle. Lenkkeilyä ja ulkoilua harrastavalle Suurpelto tarjoaa erinomaisia ulkoilu- ja hiihtoreittejä viereisen keskuspuiston alueella.

Lue lisää