Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt | 56,5 m²
Länsisatamankatu 36 | Helsinki

Asumisoikeusmaksu 39 693 €
Käyttövastike 838 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Länsisatama
Osoite Länsisatamankatu 36, 00220 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Luhtitalo
Huoneisto 3h+kt - kolmio
Pinta-ala 56,5 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2017
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 39 692,69 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 837,89 €/kk
Vesimaksu 17,00 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Autopaikkamaksu Latausaseman käyttömaksu 30,00 €/kk, Autohallipaikka 60,00 €/kk , Lataussähkö 0,17 €/kWh
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Kolmannen kerroksen kompakti kolmio suositusta luhtitalosta. Asuntokohtainan irtainvarasto on kätevästi suoraan eteisessä. Kummassakin makuuhuoneessa on kiinteät kaapistot. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä, avaraa tilaa. Olohuoneesta on näkymät etelään ja länteen. Hissillisen luhtitalon katutasosta löytyy viereisen taloyhtiön kanssa yhteinen pesula ja kuivaushuoneita.

Jätkäsaaren asuinalue Länsisatamassa tarjoaa keskeistä sijaintia arvostavalle urbaania asumista meren läheisyydessä, ydinkeskustan tuntumassa. Kaikki peruspalvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Kehittyvän Jätkäsaaren alueelle on tulossa lähivuosina asuntojen ohella myös liiketiloja niin kahviloille, ravintoloille kuin kaupoillekin. Päiväkoti- ja koulutarjonta lisääntyvät myös tulevaisuudessa. Jätkäsaaren upeat merimaisemat tarjoavat ulkoilijoille ja liikkujille erinomaiset puitteet.

Länsisatamankatu 36 asumisoikeustalon erikoisuus ovat korttelin rakennusten katoille rakennetut viherkattopihat, joilla sijaitsevat muun muassa keittiöpuutarha viljelylaatikoineen ja lasitettuine viherhuoneineen. Länsisatamankatu 36 on myös osa Helsingin kaupungin kehittyvä kerrostalo -ohjelmaa, jossa tutkitaan kaupunkiympäristöön soveltuvaa viherrakentamista niin biologisesta, rakennusteknisestä kuin sosiologisestakin näkökulmasta. Ylimmän kerroksen katot ovat niin sanottuja biodiversiteettikattoja, joilla tutkitaan mm. kasvilajiston selviytymistä ja hyönteisten kehittymistä.

Lue lisää Vihreistä vihrein -hankkeesta https://ta.fi/julkaisut/vihreista-vihrein/

Länsisatamankatu 36 on 6-8-kerroksinen luhtitalotyyppinen asumisoikeuskerrostalo, jossa on 55 modernia huoneistoa. Osa huoneistoista on Länsisatamankadun ja osa Hyväntoivonniemenkadun puolella. Asuntojen parvekkeilla jatkuu talon viherteema, mm. parvekkeiden vieressä olevin köynnös- ja havukasveille tarkoitetuin istutuslaatikoin. Asumismukavuutta lisäävät Länsisatamankadun puolen lasitetut parvekkeet, keraamiset liedet, jää-pakastinkaapit ja laminaattilattiat. Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat ovat laatoitettu.

Talossa on panostettu yhteisöllisyyteen ja asukkaille on tarjolla korttelin yhteinen kattoviljelyyn ja oleskeluun tarkoitettu terassi, keittiöpuutarha ja viherhuone sekä kerhotila. Yhteissaunatilojen yhteydessä on puutarhamainen vilvoitteluterassi.

Kohteen autopaikat sijaitsevat kansipihan alla olevassa autohallissa, jossa on 33 lämmityspistorasialla varustettua autopaikkaa.

Huoneistotyypit:
2h+kt 50 m2 6 kpl
2h+kt 51 m2 13 kpl
3h+kt 56,5 m2 5 kpl
3h+kt 57 m2 11 kpl
3h+kt 68,5 m2 5 kpl
3h+kt 69,5 m2 7 kpl
4h+k 80 m2 8 kpl

Alkup. asomaksu: 33 369,92 € indeksikorotus: 6 322,77 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 29.10.2022 
Katso kartta

Myynti

Rajamäki Tuija
040 9222 485
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti