Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeus

Uudiskohde 4h+kt+s 93,0 m²

Ruususenrinne 2 00820 Helsinki

Asumisoikeusmaksu 46 705,15 €
Käyttövastike 1 134,13 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Helsinki - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Helsinki, Roihuvuori
Osoite Ruususenrinne 2, 00820 Helsinki
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 4h+kt+s - neliö
Pinta-ala 93,0 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 30.11.2019
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 46 705,15 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 1 134,13 €/kk
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 40,00 €/kk
Lisätietoja Ruususenrinne 2:n A-C-rappuihin rakennetaan 61 modernia kerrostaloasuntoa. Asuntoja on yksiöistä neliöihin, kooltaan 35,5-93,5 m². Lisätilaa tuo lasitettu parveke, joka suuntautuu suojaisalle sisäpihalle.

Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan avaria ja moderneja. Neutraalit pintamateriaalit toimivat hyvänä pohjana omannäköiselle sisustukselle. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia, ja kylpyhuoneessa on tyylikkäät laatoitetut seinät ja lattiat. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle tai pesutornille, ja säilytystilaa on peilikaapissa, allaskaapissa ja pyykkikaapissa. Keittiössä on keraaminen liesi ja tilavaraus astianpesukoneelle. Asumisviihtyvyyttä lisäävät sälekaihtimet.

Asukkaiden käytössä on hyvät yhteiset tilat; talosauna, pyykkitupa ja kuivaushuone. Autoille on paikkoja autohallissa ja kadulla, ja polkupyörille ja lastenvaunuille on omat varastonsa. Sisäpihan viihtyisä leikki- ja oleskelualue on korttelin asukkaiden yhteiskäytössä.

Roihuvuori tunnetaan yhteisöllisenä ja kylämäisenä kaupunginosana. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja sekä mm. kirjasto ja leikkipuisto. Ruokakaupat, pikaruokapaikat ja kahvilat ovat myös kävelyetäisyydellä. Lisää ostosmahdollisuuksia on läheisissä kauppakeskuksissa Itiksessä ja Eastonissa. Merenrannassa ja puistoissa on loistavat lenkkeilymahdollisuudet, ja uimaan voi pulahtaa Marjaniemen uimarannalla. Roihuvuoren liikuntapuistossa voi harrastaa eri liikuntalajeja monipuolisesti. Autolla pääsee nopeasti viereiselle Itäväylälle, mutta ilman autoakin pärjää mainiosti. Siilitilien metroasemalle on runsaan puolen kilometrin kävelymatka, ja busseilla pääsee myös Herttoniemen ja Itäkeskuksen metroasemille.

Asuntoihin on jatkuva haku. Arvioitu valmistumisaika on 11/2019.

Alkup. asomaksu: 46 705,15 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Myynti

Kaikkonen Laura
040 922 2420
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti