Asumisoikeus

Uudiskohde 3h+kt+s 72,0 m²

Nauriskatu 2 70820 Kuopio

Asumisoikeusmaksu 24 418,00 €
Käyttövastike 687,93 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kuopio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kuopio, Pirtti
Osoite Nauriskatu 2, 70820 Kuopio
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 72,0 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 28.02.2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 24 418,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 687,93 €/kk
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk
Lisätietoja Tilava läpitalon kolmio toimivalla pohjaratkaisulla. Tästä asunnosta ei säilytystilaa puutu: asunnossa on peräti kaksi vaatekomeroa, toinen eteisessä ja toinen yhden makuuhuoneen yhteydessä! Eteiseen tulvii valoa ikkunasta. Omasta saunasta voit mennä vilvoittelemaan lasitetulle parvekkeelle.

Kuopion Pirtin kaupunginosaan, Saaristokaupunkiin on suunnitteilla kahden kerrostalon asumisoikeuskohde. 4- ja 6-kerroksisiin kerrostaloihin tulee yhteensä 62 asuinhuoneistoa. Alueen hyvät ja monipuoliset palvelut ovat kohteen keskeisen sijainnin ansiosta hyvin saavutettavissa.

Osoitteeseen Nauriskatu 2 valmistuu yhteensä 62 asumisoikeusasuntoa, joista löytyy koteja alle 50 m² kaksioista aina reilun 80 m² tilaviin perheasuntoihin.

Alueena Pirtti sijoittuu Petosen ja Saaristokaupungin välimaastoon ja on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Petosella Pyörön alueella on monipuolisesti palveluja, kuten mm. terveyskeskus, neuvola, kirjasto, apteekki, useita päiväkoteja, päivittäistavarakauppoja sekä ravintola ja erikoisliikkeitä. Lähimmät koulut ovat Pirtin ja Aurinkorinteen koulut.
Alueen asukkaiden virkistys- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Lenkkeilyreittien ja hiihtolatujen lisäksi Lippumäkeen on nousemassa jättimäinen liikuntakeidas, joka mahdollistaa liikunnan riemun säällä kuin säällä. Lippumäkeen valmistuvassa ylipainehallissa voi harrastaa useita eri urheilulajeja, mm. jalkapalloa, amerikkalaista jalkapalloa, rugbya ja pesäpalloa. Hallin viereen on myös valmistunut kahden areenan jäähalli. Talveksi Lippumäkeen saadaan tekopikaluistelurata, joka muuntuu kesäisin tennis-, rullaluistelu- ja koripallokentiksi. Lajien monipuolisuutta lisäävät vielä pienpeliareena ja beach volley -kentät sekä panna-areena ja parkourpaikka. Lippumäestä löytyy myös uimahalli.

Tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa. Tupakointi on sallittu ainoastaan mahdollisella erikseen osoitetulla tupakointipaikalla.

Asuntoihin on jatkuva haku.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 24 418,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Machul Sanna
040 922 2454
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti