Asumisoikeus

Uudiskohde 2h+kt+s 58,5 m²

Kolkekannaksentie 1 02940 Espoo

Asumisoikeusmaksu 35 683,52 €
Käyttövastike 753,42 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Espoo - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Espoo, Lippajärvi
Osoite Kolkekannaksentie 1, 02940 Espoo
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 58,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.10.2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 35 683,52 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 753,42 €/kk
Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka, yläkansi 17,00 €/kk, Autohallipaikka, alakansi 35,00 €/kk
Lisätietoja Asunto A7.

Espoon Lippajärvelle on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Kolkekannaksentie 1 rakennetaan viisi kerrostaloa, joihin tulee kaikkiaan 106 modernia asumisoikeusasuntoa. Valittavana on yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä neljän huoneen asuntoja. Pienimmät asunnot ovat kooltaan 42 m² ja suurimmat 89 m². Neljäkerroksisen talon ensimmäisen kerroksen asunnoilla on lasitetut terassipihat ja muilla lasitetut parvekkeet. Asumismukavuutta lisää ikkunoiden sälekaihtimet. Vesikiertoinen lattialämmitys on paitsi mukava, se myös helpottaa kalustamista pattereiden puuttuessa. Suurimmassa osaa asunnoista on oma sauna.

Talojen sisäpihalle rakennetaan viihtyisä leikki- ja oleskelupiha. Lisäksi asukkaiden käytössä on mm. pesula ja talosauna. Autopaikat sijoitetaan kaksitasoiseen avoimeen autohalliin, jossa on paikkoja yläkannella ja alatasolla. Kaikissa autopaikoissa on lämpötolppa, jossa on sähköauton hidaslatausmahdollisuus.

Lippajärvi on rauhallinen ja luonnonläheinen pientaloalue Keski-Espoossa, Kauniaisten pohjoispuolella. Lähimmät koulut, päiväkodit sekä ruokakauppa ovat kävelyetäisyydellä. Kivenheiton päässä sijaitsevat myös mm. uimaranta sekä Auroran kappeli. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla kuin julkista liikennettä käyttäen. Läheiseltä bussipysäkiltä menee busseja eri puolille Espoota sekä Helsingin keskustaan ja Vantaalle.

Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet Lippajärven, Pitkäjärven ja Glimsinjoen maisemissa. Lähistöllä on myös Träskändan kartanopuisto, jonka kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä kohtaavat historia sekä monimuotoinen luonto. Parin kilometrin säteeltä löytyvät myös mm. jäähalli ja laskettelurinne.

Kohteeseen on käynnissä jatkuva haku.
Lisätietoja asumisoikeusasuntojen hakemisesta: https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus/asumisoikeusasuntoon-hakeminen

Tutustu esitteeseen, jossa lisää tietoa kohteesta.

Seuraava tarjouskierros käynnistetään jäljellä olevista 8 asunnosta arviolta joulukuun alussa.

Alkup. asomaksu: 35 683,52 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Rajamäki Tuija
040 9222 470
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti