Asumisoikeus

Uudiskohde 3h+kt+s 71,5 m²

Hipunraitti 5 B 33580 Tampere

Asumisoikeusmaksu 30 871,97 €
Käyttövastike 770,34 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Tampere - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Tampere, Linnainmaa
Osoite Hipunraitti 5 B, 33580 Tampere
Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 71,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 28.02.2021
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 30 871,97 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 770,34 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 17,00 €/kk
Lisätietoja Kohteen viimeinen vapaa asunto!
Tämä toimivapohjainen kolmio sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Lasitettu parveke pohjoisen suuntaan sisäpihanäkymin. Erillinen keittiö, oma sauna sekä makuuhuoneiden runsas säilytystila tekevät tästä asunnosta toimivan kodin niin pienelle perheelle kuin pariskunnallekin.
Jätä hakemus jo tänään!

Kohteen arvioitu valmistuminen on helmikuun lopussa 2021.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset kaupungin asuntotoimesta haettavan järjestysnumeron. Tampereen kaupungin järjestysnumeron voit hakea sähköisesti osoitteessa: https://www.asumisoikeushakemus.net/asohakemus/hakemus.tee;jsessionid=ACC6FF98F9DF0D953C06AB13AA053D17. Saatuasi järjestysnumeron, voit hakea asuntojamme esim. internetissä osoitteessa: https://ta.fi/asohakemus.

Koillis-Tampereelle Linnainmaalle on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Sammon Valtatien läheisyyteen Hipunkulmaan valmistuu 18 kerrostaloasuntoa sekä 10 kaksikerroksista rivitaloasuntoa. Kohteen arvioitu valmistuminen on helmikuun lopussa 2021.

Hipunraitti 5B -kohteessa on asuntoja monenlaisiin tarpeisiin kompakteista kaksioista tilaviin nelikoihin. Viisikerroksiseen kerrostaloon tulee useamman kokoisia kaksioita ja kolmioita. Kerrostalossa on hissi. Jokaisella kerrostaloasunnolla on oma sauna ja lasitettu parveke. Rivitaloasunnot ovat kolmioita ja nelikoita, joissa kaikissa on arjen apuna kaksi wc:tä.

Kerrostalossa on hyvät yhteiset tilat. Talon asukkaiden käytössä ovat kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on myös tilaa säilyttää lastenvaunuja. Jokaiselle asunnolle on oma lämmin irtaimistovarastokomero. Rivitaloasuntojen asuntokohtaiset kylmät varastot on sijoitettu jokaisen asunnon yhteyteen. Sisäpihalla on suojaisa leikki- ja oleskelualue, joka on yhteiskäytössä naapuriyhtiön kanssa. Yhtiöllä on 21 autopaikkaa, joista yksi on inva-paikka. Kaikissa autopaikoissa on lämmityspistoke. Lisäksi B-rivitalon asuntojen edessä on huoneistokohtaiset autopaikat 5 kpl, joiden sähkölämmityspistoke on kytketty asunnon omaan sähkönmittaukseen.

Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat. Materiaalivalinnat ovat ajattoman tyylikkäitä ja luovat pohjan monen tyyliselle sisustukselle. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Kaikilla kerrostalon asunnoilla on lasitetut parvekkeet. Rivitaloasuntojen päämakuuhuoneen yhteydessä on ranskalainen parveke.

Hipunkulma on uusi asuinalue, joka sijaitsee Linnainmaan pientaloalueen etelälaidassa rajautuen Sammon Valtatiehen. Linnainmaalla asut lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Julkiset liikenneyhteydet ovat sujuvat ja ohitustietä pitkin pääset nopeasti eri puolille Tamperetta. Tampereen keskustaan on matkaa noin seitsemän kilometriä. Koilliskeskuksen monipuolisten palveluiden ääreen on matkaa noin kilometri. Sieltä löytyvät laajat kauppapalvelut, kirjasto, nuorisotilat sekä terveysasema. Linnainmaan yhtenäiskoulu on lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä. Lähistöllä on myös päiväkoti. Elämä Linnainmaalla on sujuvaa ja vaivatonta.

Linnainmaalta löytyy kattavat harrastusmahdollisuudet tukemaan aktiivista arkea. Kivenheiton päässä sijaitsevasta Linnakeskuksesta löytyy lasten seikkailupuisto, salibandyhalli sekä kuntosali. Lähistöllä oleva perheliikuntakeskus järjestää ohjattua liikuntaa lapsille sekä aikuisille. Samoista tiloista löytyy myös golf-simulaattori. Vehreällä ja luonnonläheisellä Linnainmaan asuinalueella pääset nauttimaan myös monipuolisista ulkoilumaastoista, luontopoluista ja lenkkireiteistä.

Hipunraitti 5B on savuton kiinteistö. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Asuntoihin on jatkuva haku.

Alkup. asomaksu: 30 871,97 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Vuorinen Susanna
040 922 2498
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti