Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt+s | 68,5 m²
Niuskalankatu 3 E | Turku

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 30 151 €
Käyttövastike 804 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Turku, Räntämäki
Osoite Niuskalankatu 3 E, 20380 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 68,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 27.01.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 30 150,86 €
Vakuusmaksu Kahden kuukauden käyttövastiketta vastaava summa.
Käyttövastike 803,85 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 6,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Turun Räntämäkeen, osoitteeseen Niuskalankatu 3-5 on rakenteilla uusia rivitaloja ja paritalo, joihin tulee kaikkiaan 34 asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat 3h+kt+s 68,5m² tai 4h+kt+s 83,5m² tilavia perheasuntoja. Asunnot ovat yksitasoisia ja niitä on yhdeksässä rivitalossa ja yhdessä paritalossa.

Asunnoissa on oma sauna ja koko asunnon levyinen katettu terassi. Ajanmukaiset, laadukkaat pintamateriaalit ja kodinkoneet kutsuvat viihtymään. Asuinhuoneissa on laminaattilattia, märkätiloissa puolestaan laattalattia. Keittiössä on kalusteisiin integroidut keraaminen liesi ja kiertoilmauuni. Eteisen kiinteässä komerossa on peililiukuovet. Asunnoissa on kaukolämpöverkkoon liitetty vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikille asunnoille on sekä kylmä että lämmin irtainvarasto, ja jokaiselle asunnolle on vuokrattavissa kaksi autopaikkaa.

Niuskalankatu 3-5 sijaitsee maaseutumaisella, pientalovaltaisella Räntämäen alueella, jossa on ollut pieni kylä jo esihistoriallisista ajoista asti. Alueella on viihtyisiä ulkoilumaastoja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Leikkipaikan vieressä, talojen keskellä on suojeltu luontoalue.
Turun keskustaan on matkaa vain noin viisi kilometriä. Matka taittuu helposti pyöräillen, omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Lähin bussipysäkki on asumisoikeuskohteen vieressä. Alueella on useita päiväkoteja ja lähin koulu on vajaan kilometrin etäisyydellä. Lähikauppa on naapurissa tien toisella puolella. Lähimpään supermarkettiin on vain vajaa kaksi kilometriä.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa on nähtävillä kaikki huoneistot.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 27.1.2022.

Alkup. asomaksu: 30 150,86 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 2.12.2021 
Katso kartta

Myynti

Rajamäki Tuula
045 7734 3793
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti