Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt+s | 73,5 m²
Kanslerintie 17 | Turku

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 31 368 €
Käyttövastike 822 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Turku, Iso-Heikkilä
Osoite Kanslerintie 17, 20200 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 73,5 m²
Kerros/kerroksia 1
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde maalämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.01.2022
Energiatehokkuusluokka A2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 31 367,94 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 822,00 €/kk
Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 21,00 €/kk, Autokatospaikka 28,00 €/kk
Lisätietoja Tässä tyylikkäässä asumisoikeuskohteessa on käytetty moderneja, laadukkaita ja ajattomia materiaaleja. Lattiat ovat laminaattia ja seinät maalattuja. Eteisen kaapistoissa on peililiukuovet. Keittiössä on kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. Pesuhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat, kolmioissa myös omat saunat. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet kaikissa asunnoissa. Kohteeseen tulee asukkaiden yhteiskäyttöön mm. pesula, 2 kuivaushuonetta, kerhohuone ja talosauna. Asunoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Kohteessa vedenkulutus mitataan asuntokohtaisesti. Asukkaiden on mahdollisuus vuokrata pihalta autolle joko lämmityspistoke- tai katospaikka.

Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on 31.1.2022.

Kanslerintie 17 sijaitsee Iso-Heikkilän kasvavassa kaupunginosassa Turun keskustasta länteen ja se kuuluu keskustan suuralueeseen. Alue tulee kokemaan merkittävän muutoksen, kun Turun keskusta-alue rakentuu ja laajenee lähivuosien aikana. Iso-Heikkilä kuuluu suunniteltuun idylliseen ja moderniin Linnakaupungin ympäristöön. Alueesta rakennetaan elävää ja monipuolista elinympäristöä, jossa palvelut ovat lähellä. Ydinkeskustaan on matkaa vain noin 2km ja sinne on hyvät bussiyhteydet. Kasvun myötä alueen arvostettavuus tulee nousemaan nykyisestä ja uudet asuinalueet tuovat mukanaan uusia palveluita.

Iso-Heikkilässä toimii monipuolinen liikuntapaikka Saippua-Center, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon saareen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonne polkee näppärästi myös pyörällä. Ruissalo on kaupunkilaisten suosiossa ja siellä voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa.

Kohde kuuluu energialuokkaan A ja sille on myönnetty vihreä rahoitus. Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta voivat saada investointihankkeet, joilla syntyy selkeitä ja mitattavia ympäristölle hyödyllisiä vaikutuksia. Näitä ovat mm. maalämpö, aurinkoenergia ja energialuokka A. Tällaisiksi hankkeiksi luokitellaan muun muassa kestävää rakentamista, uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta edistävät investoinnit. Vihreää rahoitusta saaneiden hankkeiden osalta tehdään hiilijalanjäljen laskenta. Hankkeiden soveltuvuuden vihreän rakentamisen viitekehyksen ehtoihin arvioi puolueeton ympäristöasiantuntijoista koostuva arviointiryhmä.

Kanslerintie 17 tulee olemaan savuton kohde.

Hakuaika on 16.4.-3.5.2021, jonka jälkeen kohteeseen on jatkuva haku.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 31 367,94 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti