Asumisoikeus­asunto Yksiö | 1h+kt | 42,5 m²
Poutuntie 2c A | Nokia

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 22 599 €
Käyttövastike 511 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Nokia - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Nokia, Keskusta
Osoite Poutuntie 2c A, 37100 Nokia
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kt - yksiö
Pinta-ala 42,5 m²
Kerros/kerroksia 5
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.08.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 22 599,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 510,51 €/kk
Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 18,00 €/kk, Autohallipaikka 36,00 €/kk
Lisätietoja Tarjouskierros vapaiden asuntojen osalta on käynnissä ja se päättyy 1.11.2021.

Saunaton yksiö, jossa sängylle on tila olohuoneesta rajatussa alkovissa. Asunnossa on lisäksi vaatehuone. Lasitetulle pohjoiseen suuntautuvalle parvekkeelle on kulku olohuoneesta. Vapaat asunnot sijaitsevat kerroksissa 5-7.

Tälle asunnolle ei ole heti tarjolla autopaikkaa.

Kohteen arvioitu valmistuminen on elokuun lopussa 2022.

TA-Yhtiöt rakentaa Nokian ydinkeskustaan hissillisen 7-kerroksisen kerrostalon, jossa tulee olemaan 39 asumisoikeuskotia. Poutuntie 2c on osa Nokian kaupungin vuonna 2018 järjestämän suunnittelukilpailun voittanutta ”Helminauha” ehdotusta. Poutuntien kerrostalojen muodostama alue sijaitsee kaupungin sisääntuloväylän varrella ja on kaupunkikuvallisesti merkittävällä paikalla. Alueen suunnittelussa on pyritty korkealaatuiseen kokonaisuuteen.

Poutuntie on ihanteellinen asuinpaikka erityisesti sinulle, joka arvostat palveluiden läheisyyttä ja hyviä liikenneyhteyksiä. Kävelymatkan etäisyydellä on useita liikkeitä, joista saat lähes kaiken tarvittavan. Matka Tampereellekin taittuu nopeasti ja vaivattomasti, sillä linja-autopysäkki on kohteen välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereen keskustaan kestää noin puoli tuntia. Junan asemalaiturille kävelet muutamassa minuutissa ja junalla matkustat Tampereelle alle vartissa. Omaa autoa arvostavalle kohteelta on sujuvat liikenneyhteydet moottoritietä Tampereelle sekä E12-tietä Helsingin ja Vaasan suuntiin. Kohteen asukkaille varatut 24 autopaikkaa sijaitsevat kahdessa kerroksessa maanpäällisellä pysäköintikannella.

Alle kilometrin etäisyydeltä löytyy ala- ja yläkoulu. Tällä hetkellä vielä rakenteilla oleva toisen asteen opiskelukampus ”Silta” tulee myös olemaan lyhyen kävelymatkan päässä. Kampuksen on arvioitu valmistuvan kesällä 2022. Perheen pienimmille alueella on useita päiväkoteja, joista lähimpään on matkaa puoli kilometriä.

Harrastusmahdollisuuksista alueella on suorastaan runsauden pulaa. Voit käydä virkistävällä pulahduksella Nokian uimahallissa, lukemassa päivän lehden Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa, vuokrata SUP-laudan Vihnuksen uimarannasta, heittää frisbeetä Penttilänpuiston frisbeegolfradalla tai vain ottaa rennosti ja nauttia Poutunpuistossa ja Pirkkalaistorilla järjestettävästä kulttuuritarjonnasta.

Kohteessa tulee olemaan monipuolisesti erikokoisia asuntoja, toimivilla pohjaratkaisuilla monenlaisiin elämäntilanteisiin sopien. Pienimmät asunnot ovat 37,5 m² saunattomia yksiöitä ja suurimmat 65,5 m² saunallisia kolmioita. Asunnoissa on ajattoman tyylikkäät pintamateriaalit; harmahtava laminaattilattia, valkoiseksi maalatut seinät ja laatoitettu pesuhuone. Asuntojen parvekkeet ovat lasitetut ja ikkunoissa on sälekaihtimet. Pesuhuoneissa on allas- ja peilikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Keittiöissä on jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja tilavaraus astianpesukoneelle.

Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto, jotka ovat asukkaiden yhteisessä käytössä. Väestönsuojassa on jokaiselle asunnolle oma irtainvarasto.

Huoneistoluettelo:
4 kpl 1h+kt 37,5 m2
3 kpl 1h+kt 38 m2
3 kpl 1h+kt 42,5 m2
3 kpl 1h+kt 43 m2
6 kpl 2h+kt 49,5 m2
7 kpl 2h+kt+s 55 m2
7 kpl 3h+k+s 64,5 m2
6 kpl 3h+k+s 65,5 m2

Kohteelle on merkitty 24 autopaikkaa ja asuntoja on 39. Rakennusvaiheessa kohteen autopaikat on varattu ensisijaisesti isommille asunnoille (65,5m2, 64,5m2, 55m2, osa 49,5m2). Mikäli isompien asuntojen asukkaat eivät tarvitse autopaikkaa, voidaan pienempien asuntojen asukkaille (37,5m2, 38m2, 42,5m2, 43m2, osa 49,5m2) antaa autopaikka. Kohteen valmistuttua autopaikat jaetaan jonotuksen kautta.

Lähetämme asuntotarjouksia noin kahden viikon välein kaikille hakemuksen jättäneille. Tarjoamme kaikkia kohteen vielä vapaana olevia huoneistoja. Nettisivuilla näkyvät huoneistot ovat esimerkkejä kohteen asunnoista. Tutustu kohde-esitteeseen, josta näet kaikki kohteen asunnot.

Alkup. asomaksu: 22 599,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Lehtinen Tiia
040 922 2692
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti