Asumisoikeus­asunto Neliö | 4h+k+s | 89,0 m²
Herrasniitynkatu 6b C | Kaarina

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 41 038 €
Käyttövastike 970 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kaarina - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kaarina, Piispanristi
Osoite Herrasniitynkatu 6b C, 20760 Kaarina
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 4h+k+s - neliö
Pinta-ala 89,0 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.05.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 41 037,94 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 969,45 €/kk
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 13,00 €/kk, Autokatospaikka 21,00 €/kk
Lisätietoja Tilava kahdessa tasossa oleva rivitaloneliö. Tässä asumisoikeusasunnossa on kolme makuuhuonetta, joten se soveltuu monenlaisiin tarpeisiin. Alakerrassa iso olohuone, keittiö ja erillinen wc, yläkerrassa makuuhuoneet sekä pesuhuone ja sauna. HUOM! Ilmoituksen sisäkuvat ovat viitteellisiä ja vastaavasta jo valmiista asunnosta, joka on tämän asunnon peilikuva.

Kaarinan Piispanristin kaupunginosan Herrasniityn alueelle, Herrasniitykatu 6 ja 8:n, on rakenteilla seuraava asumisoikeuskohteemme, johon tulee 1- ja 2-tasoisia rivitaloasuntoja. Monipuolinen asuntojakauma tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. 29 asunnon valikoimasta löytyy kaksioita (50-56,5 m²), kolmioita (69,5-80 m²), neliöitä (80-89 m²) sekä viisiöitä (95 m²). Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on toukokuun lopulla 2022. Kohde rakentuu helmikuussa 2021 valmistuneen asumisoikeuskohteemme Herrasniitynkatu 2 ja 4:n naapuritontille.

Asunnot varustetaan nykyaikaisin materiaalivalinnoin kestävillä laminaattilattioilla ja maalatuilla seinillä. Pesuhuoneet laatoitetaan aikaa kestävin laattavalinnoin ja jokaisesta asunnosta löytyy oma sauna. Pesuhuoneissa ja erillis-wc:ssä on sekä peili- että allaskaapit. Keittiöiden vakiovarusteena on keraaminen liesi ja isommissa asunnoissa kaksi jää-pakastinkaappia. Asuinhuoneistojen ikkunat varustetaan sälekaihtimilla. Asunnoilla on oma laatoitettu piha-alue. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa kalustamista ja parantaa asumismukavuutta.

Jokaisella huoneistolla on oma kylmä varasto sisäänkäynnin yhteydessä ja osassa huoneistoja lisäsäilytystilaa löytyy vaatehuoneesta. Talousrakennuksessa sijaitsevat lisäksi yhteinen ulkoiluvälinevarasto, talovarasto sekä irtainvarastohäkit isommille huoneistoille. Autoilevien asukkaiden varattavissa on autokatos- ja pistokepaikkoja, mahdollisuus myös kahden paikan varaukseen. Lapsille tulee leikkialue kohteen rauhalliselle sisäpihalle. Kohteeseen tulee kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus sisältyy käyttövastikkeeseen. Kohteessa vedenkulutus mitataan asuntokohtaisesti.

Kaarinan kaupungin keskeisiä piirteitä ovat meren läheisyys ja vehreä luonto. Kaarina on menestynyt monissa valtakunnallisissa tutkimuksissa ja se onkin valittu mm. Suomen luovimmaksi kunnaksi, halutuimmaksi asuinpaikaksi sekä palvelultaan Suomen parhaaksi. Kaarina tunnetaan myös yrittäjäystävällisenä kaupunkina ja se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Herrasniitynkatu 6 ja 8 sijaitsee rauhallisella paikalla uudehkolla pientalovoittoisella asuinalueella. Kaarinan keskustaan on reilun 2 km:n matka, ja Turun keskustaan on vain n. 15 minuutin ajomatka.

Monipuoliset peruspalvelut löytyvät Kaarinan keskustasta ja Piispanristin palveluihinkin ajaa muutamassa minuutissa. Lähin päiväkoti löytyy samalta kadulta ja Piispanlähteen koulu sekä päiväkoti sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä. Kulkuyhteydet ovat toimivat niin omalla autolla kuin julkisen liikenteen osalta. Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinjalla pääsee sekä Kaarinan että Turun keskustoihin ja aina Naantaliin asti. Kaarinassa on useita yleisiä uimarantoja ja kaupunki tarjoaa monipuolisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia myös esimerkiksi urheillen tai luonnossa retkeillen.

Herrasniitynkatu 6 ja 8 tulee olemaan savuton kohde.

Kohteen ensimmäinen hakuaika on 4.6.-21.6.2021, jonka jälkeen kohteeseen on jatkuva haku.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 41 037,94 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Rajamäki Tuula
045 7734 3793
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti