Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt | 65,0 m²
Opistokuja 16 B-C | Kuopio

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 35 112 €
Käyttövastike 796 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Kuopio - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Kuopio, Hatsala
Osoite Opistokuja 16 B-C, 70200 Kuopio
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 3h+kt - kolmio
Pinta-ala 65,0 m²
Kerros/kerroksia 4
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.10.2022
Energiatehokkuusluokka B2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 35 112,00 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 795,64 €/kk
Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 35,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapaana saunaton kolmio. Huoneistossa tilava eteinen, josta käynti kylpyhuoneeseen ja päämakuuhuoneeseen. Molemmissa makuuhuoneissa reilusti säilytystilaa. Ota tukikohdaksesi muuttovalmis ja viihtyisä kaupunkikoti!

Opistokujan uudet asumisoikeusasunnot rakentuvat täysin uudelle asuinalueelle aivan Puijon ja keskustan läheisyyteen. Valmistumassa on huoneistoja yksiöstä neljän huoneen asuntoihin, kooltaan 32–84,5 m². Asuntoja valmistuu yhteensä 53.

Uuden Puijonkuppeen asuinalueen ihanteellinen sijainti antaa mahdollisuudet nauttia niin kävelymatkan päässä sijaitsevista keskustan palveluista kuin Puijon lähimetsän vehreästä luonnostakin. Nimensä Puijonkuppee sai nimikilpailulla, jossa nimiehdotuksia tuli ensimmäisellä kierroksella yli 700. Viidestä jatkoon päässeestä nimestä kuntalaiset äänestivät voittajaksi Puijonkuppeen yli 1000 äänellä.

Puijon mäki ja sitä ympäröivät alueet kattavat noin 660 hehtaaria. Alueen metsiä on luokiteltu puisto-, ulkoilu-, virkistys-, maisema- ja suojapuustometsiksi sekä luonnonsuojelualueiksi. Alueelta löytyy hyvät marjastus- ja sienestysmaastot. Puijolla on muun muassa kolme luontopolkua ja ulkoilureitit toimivat talvisin eripituisten, osittain vaativien, hiihtolenkkien pohjina. Puijon alue on myös liikuntakeskus, jossa on mm. mäkikeskus, pesäpallostadion, frisbeegolfkenttä ja pallokenttiä. Näiden lisäksi Puijolta löytyy asfaltoitu 2,5 kilometriä pitkä ja profiililtaan vaihteleva Iivon lenkki rullahiihtoa harrastaville.

Tekemistä riittää myös vesipedoille! Suomen toiseksi suurin uimahalli, Kuntolaakson uimahalli, löytyy alle kilometrin päästä. Tässä uudessa uimahallissa on 10-rataisen 50-metrisen pääaltaan lisäksi hyppyallas, nuorisoallas, monitoimiallas, kylmäallas, poreallas ja tenava-allas. Uimahallin vieressä sijaitsee Kuopion jäähalli, jonka talviaktiviteetteina on jääkiekkoa, taitoluistelua ja kaukalopalloa. Kesäisin tarjolla on näyttelytilaa messuille, näyttelyille ja konserteille.

Opistokujalta matkaa Kuopion torille on alle pari kilometriä. Kuopion tori on kenties Kuopion tunnetuin nähtävyys, ja se on sijainnut nykyisellä paikallaan jo vuodesta 1818 lähtien. Torialueella kiinteinä rakenteina on mm. Kuopion kauppahalli, Veljmies-patsas ja Siskotyttö-patsas. Nähtävyytenä suositun kauppahallin pienistä putiikeissa tarjolla on esimerkiksi maistuvia leivonnaisia, herkullisia juustoja, taidokkaita käsitöitä, matkamuistoja ja paljon muuta. Uusittu tori on tehnyt vaikutuksen kävijöihin ja Kuopion tori valittiinkin vuoden 2014 parhaaksi kaupunkikeskustaksi.

Asuntoja 53kpl

1 kpl 1h+kt, 32 m2
1 kpl 2h+kt, 54 m2
1 kpl 3h+k+s, 61,5 m2
1 kpl 3h+kt+s, 71 m2
25 kpl 2h+kt, 41,5 m2
12 kpl 3k+kt, 65 m2
6 kpl 3h+kt+s, 72 m2
6 kpl 4h+kt+s, 84,5 m2

Viimeiset vapaat asunnot nyt haettavissa! Katso myös kohteen muiden asuntojen ilmoitukset.

Lähetämme asuntotarjouksia noin kahden viikon välein kaikille hakemuksen jättäneille. Tarjoamme kaikkia kohteen vielä vapaana olevia huoneistoja.

Kohteen arvioitu valmistuminen on lokakuun lopussa 2022.

Alkup. asomaksu: 35 112,00 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Machul Sanna
040 922 2454
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti