Vuokra

3h+k+s 103,5 m²

Malminhaankuja 9 02280 Espoo

Vuokra 1 400,00€/kk


Täytä asuntohakemus Tulostettava asuntohakemus Ota yhteyttä Lue lisää kohteesta
Sijainti Espoo, Puolarmetsä
Osoite Malminhaankuja 9, 02280 Espoo
Asumismuoto Vuokra
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+k+s - kolmio
Pinta-ala 103,5 m²
Kerros/kerroksia 0-1
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen poisto ilmanvaihto
Rakennus valmistunut 1994
Vuokra 1 400,00 €/kk
Vakuusmaksu 2 800,00
Vesimaksu 17,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 15,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vuokrattavana ihastuttava rivitalokolmio rauhalliselta Puolarmetsän alueelta. Olohuoneen korkea viistokatto antaa tilan tuntua ja ikkunat avautuvat omalle takapihalle. Asunnon makuuhuoneet ovat valoisat ja sisältävät runsaasti säilytystilaa. Myös keittiössä on hyvin kaappi- ja työtilaa. Keittiöön on tehty pintaremontti syyskuun aikana ja asukkaat pääsevät nauttimaan tyylikkäistä ja viihtyisistä tiloista.

Malminhaankuja 9 on Puolarmetsässä Finnoontien varrella sijaitseva pieni kolmen rivitalon muodostama taloyhtiö. Alue on rauhallista pientaloaluetta ja sitä ympäröivät loistavat liikuntamahdollisuudet, kuten Espoon keskuspuiston latu- ja ulkoilureitit, jotka lähtevät kävelymatkan päästä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös Malminmäen ruokakaupat. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri Espoota sekä Helsingin keskustaan niin julkisilla kuin omalla autollakin.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Vuokraus

Kankainen Kiira
040 9222 413
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Rauhallista asumista keskuspuiston laidalla

Puolarmetsästä löytyy koti, jossa luonto on lähellä ja palvelut helposti saatavilla. Ikkunasta ulos katsellessa ei uskoisi, että ollaan Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, vain muutaman kilometrin päässä metroasemalta.

Lue lisää