Asumisoikeus­asunto Yksiö | 1h+kk+s | 32,5 m²
Rautatienkatu 34 | Oulu

Asumisoikeusmaksu 16 764 €
Käyttövastike 406 €/kk


Mikä on asumisoikeusasunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Oulu - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus Lue lisää kohteesta
Sijainti Oulu, Vanhatulli
Osoite Rautatienkatu 34, 90100 Oulu
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 1h+kk+s - yksiö
Pinta-ala 32,5 m²
Kerros/kerroksia 5
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2007
Energiatehokkuusluokka E2013
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 16 763,82 €
Vakuusmaksu 2 kk:n käyttövastiketta vastaava summa
Käyttövastike 405,49 €/kk
Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autohallipaikka 40,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapautumassa kompaktin kokoinen näppärä yksiö Etu-Lyötyssä. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan. Olohuoneesta on käynti koko olohuoneen levyiselle isolle lasitetulle parvekkeelle. Asumisviihtyvyyttä lisää oma ikkunallinen sauna. Tilavan pesuhuoneen seinät on laatoitettu. Astian-, ja pyykinpesukoneelle on liitännät. Lemmikkieläimet sallittu. Asunto vapautuu sovittaessa aiemmin.

Rautatienkatu 34 asumisoikeuskohde sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Asunnot sijoittuvat kerroksiin 2-5. Asumisoikeusasuntoja ovat kohteen C-rapun asunnot. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Asuntoja on yhden huoneen asunnoista tilaviin kolmioihin.

Rautatienkatu 34 C sijaitsee viihtyisällä asuinalueella. Etu-Lyötyn K-kauppa sijaitsee samassa kiinteistössä. Kohteessa on parkkihalli, josta pääsee kätevästi hissillä suoraan asuinkerroksiin. Keskustan monipuoliset palvelut sekä rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Alkup. asomaksu: 12 800,17 € indeksikorotus: 3 963,65 €
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen 13.1.2022 
Katso kartta

Myynti

Nissilä Seija
045 7734 3784
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Kaupunkielämää kaikilla mukavuuksilla – Marja viihtyy Oulun Etu-Lyötyssä

Oululaiselle Marja Suomiselle sijainti on ykkösasia nykyisessä asuinpaikassa. Keskustan alueella pitkään asunut Marja etsi sopivaa asuntoa, ja Etu-Lyötyn uudehkolta alueelta keskustan tuntumasta lopulta tärppäsi.

Lue lisää