Asumisoikeusasunnot, Kalliokuja 9, Kalliokuja 11, Vaarala, 01230, Vantaa

Kalliokuja 9-11 on kahden rivitalon asumisoikeuskohde Vantaan Vaaralassa. Kaikkiaan tässä vuonna 1997 valmistuneessa kohteessa on seitsemän asuntoa.

Vaarala sijaitsee Helsingin rajan tuntumassa Vantaan kaakkoisosassa. Vaarala on rauhallista pientaloaluetta Hakunilan palvelualueella. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa vain pari sataa metriä. Lähistöllä on myös muutamia ravintoloita. Koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, sillä Kalliokuja sijaitsee aivan puiston laidalla.

Asunnoissa on ilmalämpöpumppu. Sähkölämmitteisissä kohteissa ilmalämpöpumpulla voidaan säästää jopa 30–50 % vuosittaisista lämmityskustannuksista. Lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena. Lämpimillä ilmoilla sillä voidaan viilentää rakennuksen sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu alentaa myös sisäilman kosteutta, mikä parantaa asumismukavuutta.

Huoneistovalikoima

Huoneistotyyppi kpl
4h+k+s 88 — 89 5
5h+k+s 102 — 102 2
Kohteen perustiedot
 • Osoite: Kalliokuja 9, Kalliokuja 11
 • Kaupunki: Vantaa
 • Kaupunginosa: Vaarala
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Asuntoja: 7
 • Valmistumisvuosi: 1997
 • Energialuokka:
 • Talotyyppi: Rivitalo
 • Lämmitysmuoto: Suorasähkö
 • Ilmanvaihtomuoto: Asuntokohtainen poisto
 • Autopaikat: 11 kpl. Kohteessa sähköautojen latausmahdollisuus. Kysy lisää!
Yhteystiedot
Myynti
Minna Pimenov 0409222681 minna.pimenov@ta.fi
Kiinteistömanageri
Sami Krause 0409222663 sami.krause@ta.fi
Kiinteistösihteeri
Soile Lappi 04577343854 soile.lappi@ta.fi

Huolto
Huollon yhteystiedot löydät kohteen ilmoitustaululta.

Asiakaspalvelukeskus
puh. 045 7734 3777, info@ta.fi

Huom. Puhelinnumeromme eivät vastaanota tekstiviestejä.

Huoneistot ja pohjakuvat

Huoneisto Kerros Talotyyppi Pohja
Neliöt
4h+k+s 89,0 m² 1-2 Rivitalo
4h+k+s 88,0 m² 1-2 Rivitalo
4h+k+s 89,0 m² 1-2 Rivitalo
4h+k+s 88,0 m² 1-2 Rivitalo
4h+k+s 88,0 m² 1-2 Rivitalo
Viisiöt
5h+k+s 102,0 m² 1-2 Rivitalo
5h+k+s 102,0 m² 1-2 Rivitalo

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.