Asumisoikeusasunnot, Kurkijoentie 17, Laajalahti, 02140, Espoo

Kurkijoentie 17 on neljä huoneistoa käsittävä rivitalo Espoon Laajalahdessa. Pienen ja rauhallisen taloyhtiön tontti rajautuu Kurkijoenpuistoon.

Kurkijoentie 17 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla. Alueelta on muun muassa hyvät bussiyhteydet ja Turunväylä ja Kehä I kulkevat puolen kilometrin päästä. Laajalahden kouluun on matkaa vain pari sataa metriä. Lähistöllä on myös muun muassa päiväkoti, kirjasto ja kauppa. Kauppakeskus Selloon on matkaa alle kaksi kilometriä ja Tapiolan keskustaan noin kolme kilometriä. Kurkijoenpuisto ja lähistön metsät tarjoavat hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Huoneistovalikoima

Huoneistotyyppi kpl
5h+k+s 116 — 116.5 4
Kohteen perustiedot
 • Osoite: Kurkijoentie 17
 • Kaupunki: Espoo
 • Kaupunginosa: Laajalahti
 • Kaupunginosan tarkenne:
 • Asuntoja: 4
 • Valmistumisvuosi: 1997
 • Energialuokka: D2013
 • Talotyyppi: Rivitalo
 • Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
 • Ilmanvaihtomuoto: Koneellinen poisto
 • Autopaikat: 8 kpl
Yhteystiedot
Myynti
Johanna Karihtala 04577343813 johanna.karihtala@ta.fi
Kiinteistömanagerit
Jouko Paananen 0409222766 jouko.paananen@ta.fi
Mikael Seger mikael.seger@ta.fi
Kiinteistösihteeri
Sirpa Hautamäki 0409222695 sirpa.hautamaki@ta.fi

Huolto
Huollon yhteystiedot löydät kohteen ilmoitustaululta.

Asiakaspalvelukeskus
puh. 045 7734 3777, info@ta.fi

Huom. Puhelinnumeromme eivät vastaanota tekstiviestejä.

Huoneistot ja pohjakuvat

Huoneisto Kerros Talotyyppi Pohja
Viisiöt
5h+k+s 116,5 m² 1-2 Rivitalo
5h+k+s 116,5 m² 1-2 Rivitalo
5h+k+s 116,0 m² 1-2 Rivitalo
5h+k+s 116,0 m² 1-2 Rivitalo

Vapaat ja vapautuvat asunnot

Huoneisto Kerros Tila Pohja
116,5 1-2 Vapaa

Tupakointi on kiellettyä kaikissa asunnoissamme ja talojen yhteisissä tiloissa kuten rappukäytävissä sekä sauna- ja varastotiloissa.

Vuodesta 2019 lähtien tehdyissä uusissa asumisoikeussopimuksissa ja vuodesta 2020 tehdyissä vuokrasopimuksissa asukas on sitoutunut olemaan tupakoimatta kiinteistön alueella mahdollista erikseen osoitettua tupakointipaikkaa lukuun ottamatta. Uudiskohteissa savuttomuusehto on otettu käyttöön jo aiemmin.

Osa kiinteistöistämme on kokonaan savuttomia. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että tupakointi on kiellettyä kiinteistössä, sen asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Jätä meille asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen voit hakea sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihin että varattuihin asumisoikeuskohteisiin. Saat asuntotarjouksen heti kun voimme tarjota toiveitasi vastaavaa asuntoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asunnon tai kohteen myyntineuvottelijaan.

Tutustu asuntoon ennen päätöstä

Voit tutustua asuntoon ensin ja päättää vasta sitten, haluatko tehdä kanssamme asumisoikeussopimuksen. Mikäli olet hyväksynyt asuntotarjouksen, pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden tutustua asuntoon jo tarjouskierroksen aikana. Järjestämme jonkin verran myös yleisiä näyttöjä vapaissa asunnoissamme. Uudiskohteissa ei valitettavasti voi järjestää vastaavanlaisesti näyttöjä kuin jo valmistuneissa kohteissa.