Koronavirus vaikuttaa toimintaamme monin tavoin, mutta palvelemme edelleen kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Huolehdimme hygieniasta, vältämme isoja kokoontumisia ja suosimme mahdollisuuksien mukaan sähköisiä palvelutapoja. Alla neuvoja eri tilanteisiin epidemian aikana.

avain

Avainten nouto

Sopimukset alkavat sovitusti ja avaimet uuteen kotiisi saat luvattuna ajankohtana. Olethan ennen avainten noutamista yhteydessä yhteyshenkilöösi.

Avainten palautus

Jos sopimuksesi on päättymässä, palautathan avaimet sovitun aikataulun mukaan. Sovi avainten palautuksesta aina erikseen yhteyshenkilösi kanssa. Sovittaessa avaimet voi mahdollisesti palauttaa toimiston postilaatikkoon tai joissain tapauksissa jättää huoneistoon, jos siitä on erikseen sovittu.

Asunnon hakeminen

Nettisivumme toimivat normaalisti ja voit jättää meille vuokra- asuntohakemuksen osoitteessa ta.fi/vuokrahakemus ja hakemuksen asumisoikeusasuntoon osoitteessa ta.fi/asohakemus. Käsittelemme asuntohakemuksia normaalin aikataulun mukaisesti.

Asuntoesittelyt

Pyrimme siihen, että asuntoja pääsee katsomaan myös koronaepidemian aikaan. Emme toistaiseksi järjestä yleisesittelyjä, mutta yksityisesittelystä voit sopia myyntineuvottelijan kanssa. Tulethan näytölle vain täysin terveenä!

Sopimuksen allekirjoitus

Asumisoikeus- ja vuokrasopimusten allekirjoittamisesta sovitaan myyntineuvottelijan kanssa erikseen. Käytämme mahdollisuuksien mukaan sähköistä allekirjoitusta.

Käynti toimistolla

Olethan aina ensin yhteydessä puhelimitse ja sovit tapaamisesta. Toimistoillamme on asiakkaita varten käsidesiä ja olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta. Henkilökuntaamme on ohjeistettu tulemaan töihin vain täysin terveenä.

Osa henkilökunnastamme työskentelee etänä tartuntojen ehkäisemiseksi ja minimoimiseksi, mutta tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla.

Asukkaana

Yhteiset saunatilat ja kerhohuoneet ovat toistaiseksi pois käytöstä. Pesulaa ja kuivaushuonetta voit käyttää tarvittaessa, olemme lisänneet tiloihin desinfiointivälineet, joilla voit itse desinfioida tilat ennen ja jälkeen käytön.

Talojemme siivoukseen kuten porraskaiteiden, hissin nappuloiden ja ovenkahvojen pyyhkimiseen kiinnitetään nyt erityistä huomiota. Pesuloiden ja kuivaushuoneiden siivousta on tehostettu.

Ilmoitathan asiakaspalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu koronavirus tai sinut tai perheenjäsenesi on asetettu karanteeniin viranomaisen toimesta. Näin osaamme tarvittaessa tehostaa yleisten tilojen siivousta ja tiedottaa talon muita asukkaita mahdollisesta tartuntavaarasta.

Mahdollisista kohdekohtaisista poikkeuksista tiedotamme asukassivuillamme. Kirjautumisohjeet asukassivuille löytyvät www.ta.fi/asukassivut. Asukassivulla voit myös jättää palvelupyyntöjä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua

Parhaiten tavoitat asiakaspalvelumme laittamalla viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai chatin kautta osoitteessa ta.fi. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 045 7734 3777. Huomioithan, että puhelinpalvelumme saattaa ajoittain ruuhkautua. Palvelemme arkisin klo 8-16.