Lämmitämme taas lenkkisaunoja pitkän tauon jälkeen. Lenkkisaunat lämpenevät aiemman aikataulun mukaisesti. Myös omat saunavuorot ovat käytössä varausten mukaan. Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas.

Muista turvallisuus piha-alueilla ja avautuvissa yhteistiloissa

Yhteisissä tiloissa ja piha-alueilla oleskeltaessa on huomioitava muut asukkaat ja muistettava turvaetäisyydet. Huolehdithan edelleen erityisen hyvin käsihygieniasta ja noudatat viranomaisten ohjeistuksia.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme toimii arkisin klo 8-16 puhelimitse 045 7734 3777, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja chatin kautta osoitteessa www.ta.fi. Toimistomme toimivat edelleen toistaiseksi ajanvarauksella. Huoltoyhtiöt päivystävät normaalisti.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme lisää asiasta ensisijaisesti asukassivujen kautta. Kirjautumisohjeet asukassivuille löytyvät www.ta.fi/asukassivut. Korona-tiedotteemme löydät myös osoitteesta www.ta.fi/korona.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme edelleen asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden, ja tilanteen muuttuessa päivitämme ohjeita tarpeen mukaan.

Ystävällisin terveisin,
TA-Yhtiöt