Koronatilanteen heikennyttyä nopeasti olemme tehneet muutoksia mm. korjauksiin, huoltotöihin, muuttoihin, huoneistotarkastuksiin, sekä kerho- ja saunatiloihin liittyvissä käytännöissä.

Korjaus- ja huoltotyöt sekä pihojen kunnostus

Koronatilanteen heikennyttyä nopeasti olemme päättäneet keskeyttää huoneistoremontit asunnoissa, joissa on asukkaita. Keskeneräiset remontit saatetaan loppuun, mutta uusia ei toistaiseksi aloiteta. Kiireelliset korjaukset tehdään normaalisti.

Korjaus- ja huoltotöitä ulkoalueilla jatketaan normaalisti. Myös pihatyöt jatkuvat.

Lenkkisaunat pois käytöstä ja lyhennäthän omaa saunavuoroasi

Yhteiset saunavuorot ja lenkkisaunat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Omat saunavuorot ovat käytössä varausten mukaan. Suosittelemme kaikkia lyhentämään omaa saunavuoroaan 15 minuuttia, jotta tilat ehtivät tuulettua vuorojen välissä eikä turhia kohtaamisia synny. Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas.

Taloyhtiöiden kerho- ja juhlatilat suljettu

Taloyhtiöiden kerhotilat ja juhlatilat ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Muista turvallisuus piha-alueilla ja yhteistiloissa

Yhteisissä tiloissa ja piha-alueilla oleskeltaessa on huomioitava muut asukkaat ja muistettava turvaetäisyydet, suosittelemme maskin käyttöä. Huolehdithan edelleen käsihygieniasta ja noudatat viranomaisten ohjeistuksia.

Muutot ja huoneistotarkastukset

Toivomme, että asukkaat eivät toistaiseksi osallistu huoneistotarkastuksiin, vaan kiinteistömanageri tekee tarkastuksen yksin. Mikäli haluat olla mukana tarkastuksessa, tulee ehdottomasti käyttää maskia. Henkilökuntamme käyttää maskia kaikissa asiakaskohtaamisissa.

Avaimet palautetaan ja luovutetaan toimistoilta sopimuksen mukaan.