Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Ennakkomarkkinoinnissa As. Oy Espoon Matinrinne - Kalaonnentie 9A ja 9B

Kalaonnea Matinkylässä!

Espoon Matinrinteessä vietät hyvää arkea rauhallisessa kotikorttelissa

Asunto Oy Espoon Matinrinne on osa tyylikästä kaupunkikorttelia, jonka keskellä avautuu viihtyisä ja vehreä yhteispiha. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi taloa: 8-kerroksinen A-talo rakentuu Kalaonnentien varteen ja 6-kerroksinen B-talo tästä hieman taaemmaksi. Matinrinteeseen valmistuu yhteensä 69 kotia, joiden koot vaihtelevat 34 neliön kätevistä kaksioista 79,5 neliön neljän huoneen avariin asuntoihin.

Sisustajan unelma

Matinrinteen talot asettuvat vierekkäin suuren rinnetontin pohjoiseen päätyyn. Molemmissa taloissa on runsas valikoima kauniita koteja, joissa virtaa valo. Sisätilat ovat avaria ja funktionaalisia. Pohjavalikoimista löytyy niin avonaisia keittiöratkaisuja kuin seinäkkeellisiä vaihtoehtoja. Taloyhtiön suurimmassa kodissa keittiö on kokonaan oma erillinen tila.

Fiksusti suunnitellut asuntopohjat inspiroivat sisustajaa ja mahdollistavat tehokkaan tilankäytön ilman hankalia hukkaneliöitä. Lämminhenkiset lautaparketit ja vaaleat pinnat luovat ajattoman pohjan oman maun mukaisille ratkaisuille.

Kaikkiin koteihin kuuluu lasitettu parveke, jonne voit sisustaa pienen kesäkeitaasi yrttiruukkuineen.Näihin koteihin on helppo ihastua!

Autohalli hissimatkan päässä

Toimivat yhteistilat ovat tärkeä osa hyvää arkea. Muutamissa Matinrinteen kaksioissa ja neljän huoneen kodeissa on oma sauna, mutta hyvistä löylyistä saavat nauttia kaikki taloyhtiön asukkaat A-talon yhteissaunassa. Pyykkipäivien iso helpotus on B-talon pesula. Molemmista taloista löytyy lisäksi kuivaushuone, jossa vaate- ja lakanavuoret hoituvat vauhdilla.

Asuinkorttelin pihakannen alle kätkeytyy kaksikerroksinen pysäköintilaitos, jonne on hissillä kulku suoraan asuinkerroksista. Asunto Oy Espoon Matinrinteellä on myytäviä autopaikkoja yhteensä 47, joista kolme paikkaa on mitoitettu liikuntaesteisille ja kymmenen paikkaa on varustettu sähköauton latauspisteellä.

Matinrinteen on suunnitellut Tengbom Arkkitehdit Oy.

Viihtyisiä koteja

Asukkaat viihtyvät rakentamissamme kodeissa. Viihtyvyyden perustana ovat laadukkaat asunnot. Otamme jo suunnitteluvaiheessa huomioon sen, että talot ja asunnot täyttävät asukkaiden toiveet. Rakentamamme asunnot hankitaan pysyviksi kodeiksi. Valttejamme ovat hyvä sijainti ja hyvä suunnittelu, joka koskee niin piha-alueita, koteja kuin julkisivujakin. Tyytyväiset, kodeissaan viihtyvät asukkaat ovat meille tärkeitä.

Kartta Matinkylän palveluista

Huoneistotyypit

HuoneistotyyppiPinta-alaMyynti-
hinta alk.
Velaton hinta alk.
2h+kk/k(+s) 34,0 - 45,5 66.600 € 198.000 €
3h+kk 59,0 - 68,0 68.100 € 280.500 €
4h+k/kk+s 77,0 - 79,0 57.800 € 335.000 €

Arvioitu valmistuminen kesä 2021. Vuokratontti.

Katso Espoon Matinrinteen esite tästä
Esitteen ja varaussopimuksen liite ( .pdf )
Alustava hinnasto ( .pdf )

Yhteystiedot

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-Kodit Oy
Kutojantie 6-8
02630 Espoo