Rakentamispäätös tehty - Arvioitu valmistuminen 10-11/2017

Ajattomia koteja merellisessä asuinkorttelissa

Eastendin upea, merellinen asuinalue sijaitsee Herttoniemenrannan kärjessä, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä.

Asunto Oy Helsingin Purserin kaksi pienkerrostaloa ja erillistalo rakennetaan Herttoniemenrantaan, Eastendin ainutlaatuiselle pientaloalueelle osoitteeseen Suolakivenkatu 13. Täällä asut viehättävässä miljöössä, jossa meren läheisyyden aistii kaikkialla. Rantabulevardi, venelaiturit ja ympäröivä luonto tuovat asuinalueelle oman leimansa. Purseri tarjoaa asumisen vapautta uudessa kodissa yhdellä Helsingin halutuimmmista alueista.

22.10. esittelyssä Helsingin Purseri ja Helsingin Matruusi. Esittely viereisen yhtiön kerhotilassa, opastus Suolakivenkatu 11-13 kohdalta.

22.10.2017 klo 18 - 19

Osoite: Suolakivenkatu 11-13, Helsinki

suolakiventie13 havainne 800x800

Haluttu Herttoniemenranta

Herttoniemenrannan rakentaminen aloitettiin 1990-luvun lopulla ja tällä hetkellä alueella asuu melkein 9 000 ihmistä. Herttoniemenranta on viimeisiä tontteja vaille lähes valmiiksi rakennettu. Merellinen miljöö, Helsingin keskustan läheisyys ja helppo saavutettavuus ovat tehneet alueesta suositun asuinpaikan. Herttoniemenranta sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet; toimiva bussiliikenne helpottaa arjen sujumista ja Herttoniemen metroasema palvelee asukkaita alle kilometrin päässä. Autoilijoiden matkantekoa helpottaa Itäväylä ja Laajasaloon johtava Linnanrakentajantie.

Palvelut ja harrastukset lähellä kotia

Eastend sijaitsee erinomaisella paikalla Herttoniemenrannan kärjessä. Merelliset ulkoilureitit, veneilymahdollisuudet sekä vehreä luonto tarjoavat mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Kotikulmilta löytyvät arjen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, kirjasto, ravintoloita sekä uimaranta. Kuntokeskukset ja urheilupuisto tuovat liikunnan iloa asukkaiden arkeen. Lapsiperheitä palvelevat leikkipuistot sekä useat alueen päiväkodit ja koulut. Järjestöt ja seurakunnat tarjovat Herttoniemen alueella liikunta-, kerho- ja kuorotoimintaa. Työväenopisto toimii vanhassa Silkkikutomon talossa.

Tasokasta asumista uudessa kodissa

Purserin asuntoihin on helppo ihastua. Kotoisaan kaupunkikortteliin valmistuvaan yhtiöön tulee 19 uutta kotia, joista kolmea on mahdollista käyttää monikäyttötilana. Tyypillistä Purserin asunnoille on tilojen väljyys, toimivuus ja laadukkaat materiaalit. Kotien oleskelutilat jatkuvat luontevasti omalle
terassille tai parvekkeelle.


Irtaimistovarastot sijaitsevat ulkorakennuksissa, joihin on käynti sisäpihalta. Pihalle rakennetaan oleskelua ja leikkiä varten kutsuvat tilat istutuksineen. Yhtiön 12 autopaikkaa sijaitsevat läheisillä LPA-tonteilla. Korttelin yhteiskäytöön on varattu lisäksi venepaikkoja.

Hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu

Arkielämän sujuvuuden Purserissa varmistavat hyvin varustellut huoneistot, joissa on linjakkaat sisustusratkaisut. Keittiö ja olohuone muodostavat kodin sydämen. Isommissa asunnoissa vaatehuoneet tuovat lisää säilytystilaa. Osassa koteja tilaa säästävät liukuovet makuu- ja olohuoneen välillä viimeistelevät asumismukavuuden. Kylpyhuoneissa on miellyttävä sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen sähkön ja veden mittaus sekä huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla.

Hyvistä löylyistä voi nauttia yhtiön talosaunassa. Purserille kuuluu osuus naapuriyhtiön tontilla sijaitsevasta kerhotilasta, jossa on myös saunaosasto.

Huoneistotyypit

HuoneistotyyppiPinta-alaKpl 
2h+k 41,5 - 42,5 3  
2h+k/monikäyttötila 41,5 - 42,5 2  
2h+k 51,5 - 52,5 9  
3h+k 71,5 1  
3h+k /monikäyttötila 71,5 1  
3h+k 76,0 2  
Lataa Helsingin Purserin esite tästä

Yhteystiedot ja ennakkovaraukset

Johanna Karihtala
Puh. 045 7734 3813
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-Kodit Oy
Sinikalliontie 14
02630 Espoo
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
suolakiventie13 kavelyr
RoTS 2701147105
IMG 9304