Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Asumispalvelut Oy on asumiseen liittyviä palveluita tuottava yritys, joka tuottaa laadukasta siivous- ja kotiapupalvelua kotitalouksille ja toimistoille. TA-Asumispalvelut Oy on toiminut alalla vuodesta 2010 ja on osa TA-Yhtiöitä. ta.fi/asumispalvelut

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme lisää ammattitaitoisia osaajia mukavaan työyhteisöömme pääkaupunkiseudun toimisto-, muutto-, ravintola- ja kotisiivouksiin vakituisiin työsuhteisiin.

Olisitko Sinä meidän seuraava työntekijämme?

Meillä työntekijöiden jaksamisesta huolehditaan ja tehtävien hoitamiseen varataan riittävästi aikaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustaviin, itselle sopiviin työaikoihin sekä laadukkaat työkalut, joilla työt hoituvat mahdollisimman tehokkaasti

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tiimityössä tarvittavia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Edellytämme B-ajokorttia, vähintään suomenkielen tai englannin kielen auttavaa puhetaitoa sekä ymmärtämistä.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, tarkkuus ja halu oppia tuottamaan laadukasta siivouspalvelua riittävät. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tuen. Eduksi laskemme aikaisemman siivousalan, erityisesti ravintoloiden siivous työkokemuksen sekä puhdistusalan koulutuksen.

Tarjoamme viihtyisän ja itsenäisen työn, tukea ja työn opastamista unohtamatta, kilpailukykyisen palkan sekä viihtyisän työyhteisön. Työaika on arkipäivisin päiväaikaan, työtuntien määrä viikoittain voi vaihdella.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen + cv pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..